Kedy konečne baby prestanú písať štýlom "Ay Yha ťhááá LuBbenQhám" ?! Lebo am to čím dalej tým viacej začína rozčulovať a uplne ma vitáča ked tak píšu už aj chalani . No konec proste .
Ked sa tym tolko prestanete zaoberat tak ich to zrejme omrzi
Aj ked nechapem zmysel toho preco sa nad tym rozculujete preboha ... tak to robia a co ? Ak ich to bavi co je natom zle ? ublizuju s tym snad niekomu ze sa nad tym treba rozculovat ?
Ja som tak písala. Kedysi. Strašne, strašne, strašne dávno, asi v jedenástich. Preto, lebo tak písalo aj mojich desať kamarátok a pár sesterníc z rodiny. Nalepilo sa to na mňa. Jasné jak facka.
Ale dlho som s tým písať nevydržala. Nechcelo sa mi.
tak isto ako si Angličania píšu h r u? alebo wtf, Slováci si pIsHu thAktO, teda drvivá väčšina pubertálne imbecilitou zdeštruktovaná mládež. K tomu si pre istotu preberajú aj ten anglický slang
Je to ich prejav a spôsob prejavu, len ma mrzí, že aj napriek ich upozorneniu na ich nevhodnosť prejavu, nezvážia mieru ich deštrukcie a radšej si nedolámu prsty, než ešte raz také niečo zo seba vypustiť.
Nuž tam speje naša mládež
@supersayan neboj, im dajú zvlášť špeciálne diktáty. dokonca na strednej škole na strojopise budú mať zvlášť upravené texty na odpis
@fakecocacolazero -> Ty nehovor :d.. Aj ty si tak pred rokom písala! ... Si pamatám jak sem písala od tebja SMS Simči a jakože tys to písala a všade sem musela zajebat Q a H !
@35 ked si pamatáš tak sem až takto nepísala nikdy až tak ne ! a ked si pamatáš tak to bylo ze srandy a ona sa potom sťažovala že temu nerozumí Lepší pameť jak sme ležali na trávniku na malém námestí
haha.... Presne...ked tag pišu 12 ročne puče ale tag ked tag piše aj chalan tag mám chut tu obrazovku rozbit....xD také mi to príde primitívne zase je dobré keď má niekto svoj štýl pisania ale toto už videt nemožem des!!!₪
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
oni to vidia ze to je detske..a predsa sa snazia dospievat rychlejsie...tak mozno preto to uz tak nieje vidiet...davova psychoza
alasíp
Aj ked nechapem zmysel toho preco sa nad tym rozculujete preboha ... tak to robia a co ? Ak ich to bavi co je natom zle ? ublizuju s tym snad niekomu ze sa nad tym treba rozculovat ?
Ale dlho som s tým písať nevydržala. Nechcelo sa mi.
a netuším kedy to človeka prejde niektorých možno nikdy
Je to ich prejav a spôsob prejavu, len ma mrzí, že aj napriek ich upozorneniu na ich nevhodnosť prejavu, nezvážia mieru ich deštrukcie a radšej si nedolámu prsty, než ešte raz také niečo zo seba vypustiť.
Nuž tam speje naša mládež
@supersayan neboj, im dajú zvlášť špeciálne diktáty. dokonca na strednej škole na strojopise budú mať zvlášť upravené texty na odpis