to som v zivote nepocul a znie mi to ako riadna somarina. ja som bol schvalne spoluziakom kupovat cigarety v den mojich narodenin (hoci som nefajcil) len preto, aby som mohol vyuzit toto svoje pravo pani v trafike aj pytala obciansky, co mi sposobilo naramnu radost
matematicky máš 18 v deň svojich narodenín (teda aj 18.ty rok), neviem prečo by do toho mal vstupovať ďalší faktor legálnosti .. 00:00 v deň narodenín máš proste 18 a hotovo.. ani som nič podobné ešte nepočul
presne, ako pise @Melancholik a ako dokaz skusenost kamosa - na 18-tku sa napil ako danska koza a 10 min. po polnoci preletel autom cez plot susedovi, kde zramoval Seata a pristál v stene chalupy sudeny bol ako plnolety, vodicak, ktory mal uz urobeny a onedlho ho mal dostat samozrejme nedostal a mohol byt rad, ze je rad...
@pubertslatinocelny tomu ver magor... 4 roky setril na auto, navyse to napalil v segrinom aute, ktore jej zobral bez jej vedomia, skoda vyse 11 000 evry, obvinenie tusim z dvoch ci troch tr. cinov a kariera rusnovodica v prdeli minimalne na 10 rokov.... holt, kto chce kam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov