mate niekedy pocit ze vas zivot nema zmysel???mate niekedy chut sa zabit???hovorite si niekedy preco som tu alebo naco vlastne zijem???prejde vas to vzdy???a kedy najcastejsie mate tento pocit???
Nie zeby som skakal meter dvadsat z toho ze som tu, ale pochybujem ze nieco zmysluplne bude na druhej strane a sem tam to tu vie byt velmi zabavne, tak preco nie?
Nemam ten pocit ale ja som tak celkovo dopletena uz z mojho zivota, aj zmyslu a vsetkeho, ze taketo otazky ma este viac popletu OK, dalej sa radsej zdrzujem komentara
este nikdy som nemal chut,myslienku ani nic podobne co by nasvedcovalo koncu pod pojmom zabit sa...je tu vela ludi,vlea veci ktore este cakaju nato kedy ich urobim pre mna nema zmysel si brat zivot alebo si mysliet ze ten Moj zivot nema zmysel...
nehovorim ze si chcem zobrat zivot to by som nedokazala a aj tak by som vzdy nasla nieco preco by som mala zit a aj budem hh ale dakedy si hovorim ze naco som tu kua
aj ked s acitim ze to nema zmysel, moj rozum vie ze to zmysel ma a ze ked mi bude lepsie a nebudem mat depku, budem to tak aj citit...kto vravi ze jeho zivo tnema zmysel, je len hlupak, ktory s tym zivotom nevie nic urobit
ja som taký pociť ešte asi nemala,myslim ten so zabitím...ale také,že život nema zmysel ma napadne raz za čas keď mi nič nevychádza,ale to si vždy poviem,že zajtra bude všetko inak-lepšie..optimistické myslenie no
vzdy ked som sama...vzdy ked mam pocit ze seci ma maju vp...ked sa sniekym pohadam...potom pride brat ja sa vykricim a chvilu sa citim lepsie...niekedy to naozja pomaha
mavam niekedy pocit ze naco sm tu...vsetci na mna jebu...ja jebem na vsetkych...ale ze by sm sa mal zabit mno nvm este je vela veci ktore by sm chcel zazit...
Mám svoju rodinu, ktorú ľúbim a ktorá ľúbi mňa, mám priateľa, ktorého ľúbim a ktorý ľúbi mňa - títo ľudia ma nenechajú pochybovať o tom, že môj život zmysel má.
Viem ze ked som bola mladsia som pochybovala,ci ma moj zivot nejaky zmysel, rozmyslala som ake je to vsetko marne a tak..proste vsetky tie pocity..paradoxne,ked som mala tazsie obdobie a bola som nutena celit niecomu trosicku tazsiemu a zacala som trosku vnimat svoje vnutro,vsetko nadobudlo uplne iny rozmer ..fakt to niekedy nieje vyhra,ale som stastna a vdacna,ze zijem ..a samovrazda je blbost,ja verim tomu,ze ked sa clovek zabije iba si tym ublizi,lebo si poskodi karmu ale fakt
..ked nad tym porozmyslas vzdy ten zmysel najdes pretoze zivot mame len jeden..samozreyme stretavam sa s pocitmi ked uz fakt nechcem dychat ale vzdy ma niekto prinuti a vrati mi dych
28.dikes si mi trocha poradila hehe no ved je pravda ze mozno by som mala pokoj ale iiny ludia by nemali dobre svedomie mysleli by si ze koli nim a aj oni by si daco spravili alebo by trpeli...aj tak sa vecsinou vsetko casom vyriesi a aspon ze mam kamosov ktory a vo vsetkom podporuju lubim ich"!!!
kedy moj zivot nema zmysel? Myslim ze az tak deprimujuco som na tom este nebol.. Jedine kedy mam podobne myslienky je, ked je priatelka niekde daleko a nedajboze este bez signalu mobilu ako prave teraz..
zivot ma vzdy zmysel. aj ked raz si hore inokedy dole. ale ked uz raz klesnes na dno musis sa vediet odrazit a zacat znova. ja som nikdy nemala taky pocit ze nema zmysel skor mam problem s tym ze neviem urcit ktorym smerom sa mam pobrat dalej
47 aha...no asi si to vystihla s tymi smermi ja som teraz tak v polke a neviem ci idem dole alebo hore lebo niekedy sa citim tak inokedy tak...dufam ze to ude len lepsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Som na tomto svete rád a nikto a niť to nezmení!!
Nenaplnene ambicie , stereotip ,
inak zdielam podobny nazov ako pawlo
ale ja sa zabit nemozem bojim sa smrti