kedy konečne skončí éra elánu v slovenských komerčných rádiách??
dnes som naozaj náhodou počula expres (ble) a púšťali tam elán. kedy s tým konečne prestanú?? je to hudba našich rodičov... na môj vkus je nemoderná... proste mimo. a nehovorte nič t
ale ked spievali, mali 30 rokov-boli mladi a v tych piesnach su teda tiez "mladi" maju skratka chytlave melodie a texty, takze s nimi pocitaj este takych [urcite] 10-15 rokov
Elán je super. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale Elán je proste dobrý už len preto, lebo nieje "rychlokvaška". No ano, je tu už 25 rokov, alebo koľko, a stále má fanúšikov. A aj mne sa páči.
Vezmite si, väčšina slovenský kapiel, čeť výnimkám, sa presadia, chvíľu sú na výslní a potom o nich už nikto nikdy nepočuje.
Elán je dobrý a v rádiach ho prestanú dáváť, hádam len vtedy ak by sa zmenil režim a ich by zakázali verejne. Ale aj tak by nezmizol.
ja sa skor pytam kedy skonci era komercnych radii na slovensku ...jedine zeby nie... a inak elan mi nevadi, vzdy hrava na akciach, dobre sa to skupinovo beeeka
elán je jedna supeer kapela,a stále je lepšie počúvat elán ako neakú otrasnú rihanu a podobné rychlovky co omielajú do nekonecna,ja mám rada elán aj ked nie som neviem ako stará proste aj tak sa mi na elán viaze vela pekných spomienok....... takze go elááááááááááááááááááááán
včera sme sedeli s kamošmi v jednom podniku a za ten čas hrali v rádiu (neviem, čo to bolo zač) asi 4 alebo 5 pesničiek od Elánu (ale doslova) a úplne sme boli zhrození, že bože čo to...
Niekto tu zase zavidi... Kto moze tym novym skupinam za to, ze sa nevedia presadit? Elan je skratka dobry a ludia ho pocuvaju, maju zaujem ho pocuvat a tak ho hraju, to je logicke... A z tych novych skupin su to vsetko len take slabe odvary... Taky ako Elan sa len tak lahko nenajde...
ja sa necudujem, pesnicky su v podstate dobre, len keby clenovia neboli taki idioti. hlavne nas mileny jozko raz "volim chlapa. volim vladimira meciara."
akože to, či je elán obstarožná a nemoderná kapela neriešim. ale jednoducho to je pre mňa jediná kapela, ktorú keď počujem, tak sa mi chce GRCAŤ. nechcem nikoho uraziť ani nič tomu podobné, ale elán mi proste píli uši, žerie nervy a vytáča ma fakt že veľmi. a tak.
ľudia by sa o elán tak nezaujímali, keby ich toľko nehrali v rádiu a nehučali do nich, že toto sú hity, to je super, to treba počúvať... na SVK boli omnoho lepšie kapely (prúdy, collegium musicum...), len boli príliš kvalitné a slobodné na to,aby boli obľúbené u širokých más... a nehovorte mi, že nemáme dobré kapely, pomyslím si, že nepoznáte našu scénu... radšej budem počúvať kapelu, čo nemá dlhú životnosť, no napriek tomu vie vyprodukovať dobré veci, je novátorská a posúva sa vo svojej tvorbe. a nie ako elán, ktorý stále žil z toho istého receptu na hit.
prosim ta dievca, mas trochu zvlastne nazory, ja absolutne nepocuvam ziadne ine radio nez radio-fm ale ked v nejakom inom ide elan tak ma to len potesi, ved to su dobre texty a melodie.
tiez pocuvam len fm-ko a poznam hudobnu scenu slovensku aj undergroundovu a rad si to vypocujem...lavagance, diego a ine....ale proste mam rad aj elan a nik mi asi nikdy nevymyval mozog s tym ze toho je hit a preto to pocuvaj. Pocuval som to este z platni ako decko a hned sa mi to pacilo....niektore songy su uz sice obohrate dost, ale aj tak si neviem predstavit chlastacku bez elanu ...no ...som zamudroval zas
Neznasam Elan...takyto je moj nazor...ale na druhej strane, preco by sa nemal hrat v radiach? Ved radia su na to aby hrali pre kazdeho(Vlastne su na to, aby zarabali, ale to nie je podstatne ! Tazke nech si hnusny elan hra kolko chce
uznavam ze kedysi boli dobry ale keby aspon teraz tiez nieco vyprodukovali aby mohli tie komercne radia hrat nico nove a nie stale dokola tie iste 2O rokov stare odrhovacky
a ešte táto trápna šou čo sa spúšťa na ešte trápnejšej televízii, tak to nemá konca. kto preboha o to stojí??? ja nie. a ani moji rodičia. a ani moji starí rodičia... a ani kamaráti a ani nikto z ich okolia. ble!! fúha.
veru, už sú 20rokov starí, tak prečo z nich robia stále rovnaké hviezdy?? už milión rokov nič dobré nevydali. nikdy nič dobré nevydali. ráž je falošný jak tá babka čo spieva v miestnom speváckom súbore
Chceš tu riešiť povahu členov alebo muziku, ktorú vyprodukovali a stále produkujú?
Tak sa rozhodni....väčšina z hudobného priemyslu sú falošní a namyslení ľudia s maniermi od výmyslu sveta , ale to nie je to, čím sa prezentujú, resp. chcú prezentovať.
Po hudobnej stránke skutočne vydali mnoho hitov, ich piesne sú zo života, majú chytľavé melódie, preto tieto piesne doposiaľ nestratili "šmrnc" lebo sú skrátka dobré, aj ked sú staré.
Ľudskú stránku konkrétneho človeka nech si rieši každý sám. Radšej budem počúvať výborné pesničky, ktoré zložili muzikanti, s ktorými sa nestotožnujem v určitých názoroch, ako otrasné pesničky, ktoré zložili podľa spoločenského merítka "dobrí" muzikanti.
Som skoro spadol zo stoličky z toho jaký má Jedenáste prikázanie debilný nástup. A z toho trička čo má Ráž na sebe. A z toho sóla ktoré by zložila aj moja 11 ročná sestra. A hlavne z toho jak tam stoja a tvária sa vážne.
Toto už nemá nič spoločné s hudbou ktorá sa vo svete robí a tým nemyslím len pop. Chlapci poriadne zaspali dobu.
No esteze ste mi poradili... Werefrog: No boha! presne toto mi napadlo, ked som to videl! Toto Elan? Ved to je tazky technoklip A hudba o p... Ako neviem, to dokazu este 60 rocny na piku ficat, alebo to spievaju gospel???
"je to hudba našich rodičov... na môj vkus je nemoderná... proste mimo"
Toto vyznieva akoby mali rádiá hrať len nové moderné veci... Ale prečo? Keď je pesnička dobrá, prečo by sa nemohla hrať aj dnes po rokoch? Ja osobne si skôr vypočujem staré hity, ktoré už v dobe mojich rodičov mali svoj vek, než niektoré tie moderné nové veci typu "Rihanna"
A čo sa týka samotného Elánu, nie som nejaký ich úžasný fanúšik, ale niektoré ich pesničky sú naozaj chytľavé a rada si ich vypočujem aj dnes a z rádia
heeeeeeej!!..čo máš proti elánu??..a len tak mimochodom...jožko ráž to je moja jediná láska ...akože ja elán milujem..a maximálne zbožňujem ich texty..ja z nich proste nemôžem..oni sú také pravdivé ....
to s tými hitmi som nemyslela na dnešnú mládež, ale na generáciu našich rodičov, keď boli v našom veku... keď nálepka "IN" mala pomenovanie "POVOLENÉ".. jednoducho z nich podľa mňa nasilu urobili pretrvávajúcu legendu... potom sa na nich zabudlo, zrazu mal Ráž havarku a znova sa o nich začalo hovoriť... (tým nechcem povedať, že si tú haváriu skonštruoval alebo čo... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jožo ráž spieva hrozne. a sú starí. a nechápem prečo sú stále takí obľúbení. naozaj nechápem. to je pre mňa siedmy div sveta!!!!
Vezmite si, väčšina slovenský kapiel, čeť výnimkám, sa presadia, chvíľu sú na výslní a potom o nich už nikto nikdy nepočuje.
Elán je dobrý a v rádiach ho prestanú dáváť, hádam len vtedy ak by sa zmenil režim a ich by zakázali verejne. Ale aj tak by nezmizol.
dobrí sú...teda dobré pesničky majú,osobne zbožňujem elán ae neznášam Ráža...
ľudia by sa o elán tak nezaujímali, keby ich toľko nehrali v rádiu a nehučali do nich, že toto sú hity, to je super, to treba počúvať... na SVK boli omnoho lepšie kapely (prúdy, collegium musicum...), len boli príliš kvalitné a slobodné na to,aby boli obľúbené u širokých más... a nehovorte mi, že nemáme dobré kapely, pomyslím si, že nepoznáte našu scénu... radšej budem počúvať kapelu, čo nemá dlhú životnosť, no napriek tomu vie vyprodukovať dobré veci, je novátorská a posúva sa vo svojej tvorbe. a nie ako elán, ktorý stále žil z toho istého receptu na hit.
Náhodou...:p Občas, keď mám náladu, tak ma to poteší. Sú aj horšie veci
a ešte táto trápna šou čo sa spúšťa na ešte trápnejšej televízii, tak to nemá konca. kto preboha o to stojí??? ja nie. a ani moji rodičia. a ani moji starí rodičia... a ani kamaráti a ani nikto z ich okolia. ble!! fúha.
veru, už sú 20rokov starí, tak prečo z nich robia stále rovnaké hviezdy?? už milión rokov nič dobré nevydali. nikdy nič dobré nevydali. ráž je falošný jak tá babka čo spieva v miestnom speváckom súbore
Tak sa rozhodni....väčšina z hudobného priemyslu sú falošní a namyslení ľudia s maniermi od výmyslu sveta , ale to nie je to, čím sa prezentujú, resp. chcú prezentovať.
Po hudobnej stránke skutočne vydali mnoho hitov, ich piesne sú zo života, majú chytľavé melódie, preto tieto piesne doposiaľ nestratili "šmrnc" lebo sú skrátka dobré, aj ked sú staré.
Ľudskú stránku konkrétneho človeka nech si rieši každý sám. Radšej budem počúvať výborné pesničky, ktoré zložili muzikanti, s ktorými sa nestotožnujem v určitých názoroch, ako otrasné pesničky, ktoré zložili podľa spoločenského merítka "dobrí" muzikanti.
ak sa vam aj potom bude elan pacit tak nechapem...
Toto už nemá nič spoločné s hudbou ktorá sa vo svete robí a tým nemyslím len pop. Chlapci poriadne zaspali dobu.
"je to hudba našich rodičov... na môj vkus je nemoderná... proste mimo"
Toto vyznieva akoby mali rádiá hrať len nové moderné veci... Ale prečo? Keď je pesnička dobrá, prečo by sa nemohla hrať aj dnes po rokoch? Ja osobne si skôr vypočujem staré hity, ktoré už v dobe mojich rodičov mali svoj vek, než niektoré tie moderné nové veci typu "Rihanna"
A čo sa týka samotného Elánu, nie som nejaký ich úžasný fanúšik, ale niektoré ich pesničky sú naozaj chytľavé a rada si ich vypočujem aj dnes a z rádia