Chcela by som sa informovať, kedy sa môžem ubytovať na AD-Mlyny , ak mi vyučovanie začína 19. septembra. Je to možné povedzme 16 ? Rada by som sa totiž vyhla tomu chaosu, ktorý tam nastane 18... Vedela by mi nejaká dobrá duša opísať, ako také ubytovanie v
ubytovat sa mozes ist hocikedy od 1.septembra mam taky pocit - proste od vtedy od kedy mas zaplatene tak to mozes vyuzivat..a ubytovanie na Mlynoch prebieha asi tak ze pojdes na ubytovacie - tam im das tu fotku na rpeukaz, nejake papierovacky + pre postelnu bielizen si pojdes ak chces + kluciky dostanes..aa je to hotovo..
@trapnakoca .... ďakujem. takže teoreticky by som zapis a ubytovanie mohla vybavit naraz - to by bolo super. A postelnu bielizen mozem mat aj vlastnu hej ?
jasneee to sa da vybavit aj naraz, len mozno si postojis trosku v rade - ale da sa to.. ja to minuly rok tiez tak zvaldla a ani som vela necakala..a postelnu ? no jasnee - to je tvoja vec, len pocas roka ked sa uz rozhodnes inak uz ju nedostanes od nich..
@trapnakoca waa tak to si ma teraz potešila kedže bývam na druhej strane republiky... A čo sa týka tej bielizne tak to si určite nerozmyslím Aspoň trochu domova si nabalím so sebou.. A ty bývaš na atriákoch ?
No no aj ja si berem vlastne aj minuly rok mala aj periny dokonca aj vankus lebo inak sa to nedalo..a nie nie nebyvam na atriakoch - tento rok som dostala ubytko na manzelakoch, ale tak to iste ubytovacie je tam..minuly rok bola na druzbe - mimo mlynskej, ale tesim sa do mlysnekj tento rok..ale bracho byva na atirakoch uz 4 roky - a nepovedal zleho slova na tie intraky..ale vela ludi na to nadava - ale je to len o zvyku..takze tak
@trapnakoca no fasa tak si ich vezmem aj ja.... tak hej asi to bude o zvyku lebo som citala vela prispevkov a kazdy ma iny nazor.... manzelaky tak to mas fasa, nie ??? ved tie su na dobrej urovni...
@laduss ja viem. ja ti len chcem povedat, ze mozes byt rada, ze nebyvas 564 km od bratislavy ale byt zo stredu a povedat, ze daleky vychod tak to ma vie dost rozosmiat.
@laduss no nooo manzelaky su na vysokej urovni, ale som v nezrekonstruovanom bloku tak uvidim ako to bude..lebo na navsteve bola zatial len v zrekonstruovanych - ale tak podla mna to nebude take zle az co som videla fotky ale tak zavisi po kom tu izbu dostanes a na kolko bude rozbita..
@lucynka737 neboj. viem, ze aj dalej su dedinky len neviem, ci si si vsimla, ze dana slecna povazovala za koniec republiky asi poprad. to ti tak trosku uslo. nemyslis? ale v pohode. skac do MNA. ze som sa este aj teba zastavala, ked si to tak vezmes. kedze humenne je 21 km zapadnejsie a zapadas do oblasti, ktoru som oznacila.
a ked sa tak ohanas okresmi, tak ANO. sninsky okres je najvychodnejsi.
a co tym chcel autor povedat? ze nehundri, ze byvas daleko, lebo niektori ludia su na tom este horsie. TAM som tymto mierila.
@millieandrea ale vieš niektorí si myslia, že Košice a konec sveta ale nevedia že za Košicami žijú naj ľudia lebo s nimi sa človek nikdy nenudí a nás východniarov má veľa ľudí rado lebo žijeme na "konci sveta " a som rada že tu žijem a nech si myslí každý čo chce
@millieandrea ... co ti nato poviem... unika ti trochu podstata mojho vyjadrenia.... islo o to ze i ked byvam len nejakých 350 km VIEM SI UBYTOVANIE VYBAVIT PRI ZAPISE a nemusim cestovat zo STREDNÉHO Slovenska XY krát.. to je vše vooobec tam nebolo podstatné to, či som alebo niesom na druhej strane republiky a ja sa absolutne nestazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
svit je druhy koniec republiky? to ani nechcem vediet, za co povazujes sninu
a ked sa tak ohanas okresmi, tak ANO. sninsky okres je najvychodnejsi.
a co tym chcel autor povedat? ze nehundri, ze byvas daleko, lebo niektori ludia su na tom este horsie. TAM som tymto mierila.