Neviete niekto akou formou dajú vysoké školy vedieť, či je prihláška v poriadku? Či niečo nechýba alebo tak? Posielala som na UK obyčajné papierové prihlášky,keďže elektronická bola nadmieru komplikovaná.. Ale teraz len tŕpnem, či ju vôbec uznajú,ak niečo
Ja som vsade posielala elektronicke a uz mi vsade ukazalo ze zaplatene a potvrdeje...iba na jednu skolu som posielala normalnu a to neviem ako zistim asi tam zatelefonujem
@rencita nestraš ma ani .. ja Filozofickú som posielala a Pedagogickú.. na FSEV viem, že len elektronickú.. ale snáď všetci moji spolužiaci posielali len papierovú, kvôli tej zložitosti s tou elektronickou.. tak teraz neviem :/ ..
prepáč naozaj ťa nechcem vystrašiť aj ja som zažila strašne veľa stresov s tými prihláškami ale keď som si chcela dať na Uk logopediu tak vyžadovali len elektronickú...potom pekne vytlačiť a poslať....a aj spolužiačka mi vravela , že ona mohla poslať len elektronickú ale neviem na akú fakultu....ale keď som to čítala tak tam bolo napísané, že len uprednostniť elektronickú by si mala....tak dúfam, že to je v poriadku...skús tam pre istotu zavolať či?
@rencita ach booože.. neviem načo to majú potom skoro všade písané "vyber si"..najprv sme vedeli tak,že elektronická bude lacnejšia - prd makový.. potom sme sa na to všetci vy**li,lebo od elektronickej to má teda dosť ďaleko.. a už na to úplne asi kašlem, vhodila som osemdesiat eur do vetra,ale veď nech.. ďakujem ale radšej im napíšem,lebo ak mám ešte bežať dnes do školy za sekretárkou a doktorkou po potvrdenie,asi si hodím mašľu
minuly rok som si davala na UK FF normalne papierovu a vsetko v pohode. nemyslim si ze by sa to medzitym nejako zmenilo alebo co.. a pozvanka ti pride az o dost neskor netreba stresovat
@hopelight ...mozno to vyzadovali len na niektore odbory a hlavne s talentovou skuskou...dufam ze to mas vsetko dobre ja idem este teraz jednu poslat na masarykovu dufam ze stiham
@hopelight no chcela by som ruský jazyk a kultúru ale akosi ma to prestáva baviť neviem nič nájsť a je tam napísané do 28.02 vč. tak dúfam že to znamená vrátane tohto dňa a kde si si ešte dávala prihlášky?
@hopelight ja zas neznášam matiku a dala som si ešte ďalšie dve do BB a jednu do ZA a teraz skúšam to Brno, ale tie testy študijných predpokladov nevidím ružovo
@rencita myslíš,že ja ju milujem? ale nie je to zase také ťažké ako sa na prvý pohľad zdá treba len dookola tie testy robiť, veľa otázok je postavených na rovnakom princípe a je jednoduché dať správnu odpoveď
@somarinka no super :/ jednu som aj na pedagogickú posielala.. nevieš náhodou aký je postup? či mi to nejak uznajú alebo aspoň vrátia manipulačný poplatok ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Držím palce, snáď je to vrátane 28. tam je to naozaj všetko krásne jednoduché... čo si si vybrala za odbor?
ja som si dala na FSS Mediálne štúdiá v kombinácii a ešte na FF Estetiku
ale kdeže možno raz..
na mail neodpovedali,ale milá teta na telefóne povedala,že uznajú aj papierovú - nie je problém,keď sa tam už raz dostane
Noo a kto by chcel vedieť, majú 2 týždne na to,aby sa ozvali za prípadné problémy a dodatočné informácie od uchádzačov