Ono sa to postupne, ale pomaly vylepšuje aj keď sú to len malé kroky... Je to vidieť napr. znova sa zväčšuje výroba automobilov aj keď o pár kusov, ale aj to je niečo... Kríza je dobrá aj preto lebo sa vytriedia nezdravé firmy a zostanú len tie najsilnejšie...
a máme to tu...každá kríza skôr či neskôr vyústi do nejakého konfliktu...napr. kríza pred 2.sv. vojnou...aj teraz je to tu napäté...vývozcovia demokracie (USA), Rusi, Arabi, Izrael, Čína...skôr či neskôr niekto prekročí tú pomyselnú hranicu, ktorá je spúšťačom a bude oheň na streche...
@tesfaye vojnu nepredpokladám, ludia si velmi dobre uvedomujú čo by to spôsobilo - zbrane hromadného ničenia a tam potom už niet vítaza........skôr to vidím na krach bankovníctva a to vedie k občianskej vojne a to je ešte horšie jak normálna vojna
no tak v tomto máš pravdu tieto "menšie" vojny sú ešte horšie...vždy sa nájde nejaký ten fanatik, ktorý dokáže tú "menšiu" vojnu preniesť do väčších merítok...kde budú veľmoci "nestranný pozorovatelia" tj. dodávatelia techniky pre jednu či druhú stranu...v studenej vojne si to nacvičili pekne...
veľmoci vedia, že tie zbrane hromadného ničenia sú len poslednou možnosťou, ale čo taký pakistan s indiou?
a spúšťač vojny môže byť hocijaký, zablúdená ponorka/lietadlo
tak skoro nie, ale vraj odhady sú také, že poriadna hospodárska kríza eštelen príde... a ďalšia vec - môžeme len dúfať, že sa to treťou svetovou neskončí toto... lebo všetci vyšilujú kvoli tomu... niekomu to prepne v hlave a pošle dačo... ale je zbytočné pre nás sa tým zaoberať z tejto stránky, aj tak s tým nič neurobíme, lebo sme v rukách tých debilov, ku ktorým sa radšej ani vyjadrovať nejdem. a my slováci čoskoro veľmi tvrdo túto krízu pocítime, lebo Fico je tiež kkt, čo si nevidí ďalej od nosa, viď napr.
@hunter2 zopakuj si, v ktorom storočí a akej časti sveta žiješ a potom sa prefackaj. je to u nás kocúrkovo (aj keď, tam to bolo aspoň vtipné), niečo ako vojna je podla mňa u nás, s našimi zmluvami a kontraktmi absolútne mimo reality.
@transplantovana a ty sa zase nauc citat, nehovorim, ze to bude, ale ze to MOZE byt.. a kolko veci sa uz stalo takych, co si ludia ani nemysleli, ze budu a predsa sa stali. radsej pocitat aj s nepravdepodobnym, ako potom cumiet s ocami ako melon. okrem toho, ked sa k moci dostanu radikali, predpoklady prestavaju platit vymyte hlavy su predsa schopne vsetkeho (spomen si na Hitlera). a v madarsku JE krajne pravicova strana s protislovenskou kampanou, takze na tvojom mieste by som sa zamyslel a nie ma hned posielal do Licartoviec do miestnosti plnej matracov...
@transplantovana "niečo ako vojna je podla mňa u nás, s našimi zmluvami a kontraktmi absolútne mimo reality." ..si spomen na 2. sv. vojnu.. tam boli tiez "neohrozitelne" zmluvy a kontrakty kt. Hitler porusil! ..a teda vojna bola.. A zaujimalo by ma ake konkretne naše zmluvy a kontrakty maš na mysli, ktore nas tak "dokonale" chrania pred vojnou, hmm??
@godhead myslím tým nadnárodné spoločenstvá a zmluvy, ktoré máme pouzatávarané s nimi. Slovensko je pre mnoho európskych krajín dôležité kvôli prachom.
navyše, nežijeme v roku 1939. v dnešnej dobe je nereálne, aby jednoducho niekto prebral moc. vo svete prevláda iná politika, je iná situácia, a preto je úúplne absurdné, aby sme to prirovnávali k veciam, ktoré sa udiali pred 70 rokmi. ak by nás aj niekto napadol, prišla by pomoc. je to jednoduchá matematika, fakt netuším, z čoho máte stále všetci tie paranoje. je mi to až smiešne stále dookola omieľať.
furt sa ozývajú hlasy, že v maďarsku je radikálna strana zameraná proti slovákom.
no, je.
a my máme pána sedláka slotu, ktorý "nasadne do tankoch" a zničí budapešť. označí maďarov za mongoloidné typy s krivými nohami a škaredými koňmi a ich ministerku ako strapatú chuderu.
nemyslíte, že po týchot výrokoch, ak sa na to pozrieme hierarchicky, by sa mala báť skôr maďarská strana? v maďarsku je proti slovákom malá strana, ktorá nemá v rukách takmer žiadnu reálnu moc.
u nás sa tak prezentuje jeden z najvyšších predstaviteľov štátu, človek, ktorý šéfuje jednej z vládnych strán. a to je všetko v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a máme to tu...každá kríza skôr či neskôr vyústi do nejakého konfliktu...napr. kríza pred 2.sv. vojnou...aj teraz je to tu napäté...vývozcovia demokracie (USA), Rusi, Arabi, Izrael, Čína...skôr či neskôr niekto prekročí tú pomyselnú hranicu, ktorá je spúšťačom a bude oheň na streche...
no tak v tomto máš pravdu tieto "menšie" vojny sú ešte horšie...vždy sa nájde nejaký ten fanatik, ktorý dokáže tú "menšiu" vojnu preniesť do väčších merítok...kde budú veľmoci "nestranný pozorovatelia" tj. dodávatelia techniky pre jednu či druhú stranu...v studenej vojne si to nacvičili pekne...
veľmoci vedia, že tie zbrane hromadného ničenia sú len poslednou možnosťou, ale čo taký pakistan s indiou?
a spúšťač vojny môže byť hocijaký, zablúdená ponorka/lietadlo
Co by som ja nazval hospodarska kriza, je Nemecko v 30.tych rokoch. Toto su len niektore casti v miernom nedostatku.
» www.aktuality.sk/clanok/140306/s...
skutočná kríza nastane keď sa vyťažia prírodné zdroje ako ropa, plyn, kovy a uhlie..to budeme nariekať ako nám bolo cez tú "krízu" dobre
ON povedal,ze nas sa to netyka..tak asi ziadna neni co
navyše, nežijeme v roku 1939. v dnešnej dobe je nereálne, aby jednoducho niekto prebral moc. vo svete prevláda iná politika, je iná situácia, a preto je úúplne absurdné, aby sme to prirovnávali k veciam, ktoré sa udiali pred 70 rokmi. ak by nás aj niekto napadol, prišla by pomoc. je to jednoduchá matematika, fakt netuším, z čoho máte stále všetci tie paranoje. je mi to až smiešne stále dookola omieľať.
furt sa ozývajú hlasy, že v maďarsku je radikálna strana zameraná proti slovákom.
no, je.
a my máme pána sedláka slotu, ktorý "nasadne do tankoch" a zničí budapešť. označí maďarov za mongoloidné typy s krivými nohami a škaredými koňmi a ich ministerku ako strapatú chuderu.
nemyslíte, že po týchot výrokoch, ak sa na to pozrieme hierarchicky, by sa mala báť skôr maďarská strana? v maďarsku je proti slovákom malá strana, ktorá nemá v rukách takmer žiadnu reálnu moc.
u nás sa tak prezentuje jeden z najvyšších predstaviteľov štátu, človek, ktorý šéfuje jednej z vládnych strán. a to je všetko v poriadku