V posledných dňoch to je už na nevydržanie. Čo si myslíte? Kedy sa to už zmeni a začne nám svietiť sluníčko, a aké plány máte na jarné teplejšie dni? Ja to pôjdem jednoducho osláviť 1. behom, 1. korčulovaním a možno aj 1. pádom na štrku.
Ano,je to na nevydržanie...ja osobne neviem co mam v takomto pocasi robiť.Ostava mi len sedieť za netom.Velmi sa tešim na pekne jarne a este viac na letne pocasie.Kupalisko, vysedavanie na lavicke, ci pekne prechadzky, opalovacky na to sa nesmierne teším.Ved v tomto pocasi sa clovek moze aj zblazniť....
nech sa už konečne oteplí aspoň na 20 stupňov vonku... a budem môcť chodiť von, na hrádzu korčulovať, bicykel a možno aj do fitka aby na leto bola lepšia postava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a pojdem to oslavit tym, ze si dám von iba hrubsi svetrik a bude mi akurat. a uz nebudem muset nosit budnu.. ale aj korculovanim...
potom tym nechcem nic povedat
A výborne už máme aj búrku...