@zuzana236 to sa mýliš. Mala by si rozlišovať chlapec/chlap/muž. Pre chlapca je svet iba zábavy, párty, niekedy sex. Chlap tomu ide čisto o to ženy pretiahnuť, opíjať sa a užívať si slobodu. Muž je človek čo má rodinu a vie sa o ňu postarať a všeobecne sa vie postarať aj sám o seba. Muž má rozum. Keď sa niekto opije do grcania.tak mu treba dať tak po papuli a opýtať sa ho načo mu to bolo dobré. Kto sa opije do grcania je chudák. Muž sa vie kontrolovať koľko vypije, dobre dá si pivko. Ale jedno pivo z neho nerobí ožrana. Tá otázka, že prvý sex, no tak to potom všetci naši čierny spoluobčania sú akože mužmi hej? Dovoľ mi sa zasmiať. Keď mal 18, na to nezáleí, Človek musí psychicky dospieť, niekto keď má 13, niekto 20, niekto 25, niekto 35 a niekto nikdy a sú deťmi naveky.
@adsy zaujímavé názory, aj by som s nimi súhlasila, ale prečo by malo ísť chlapovi len o preťahovanie?? poznám pár slobodných chlapov, ale takýto rozhodne nie sú
@vefi89 tak dospeli a stali sa z nich muži. Zle som tam povedal, že muž má rodinu. Skôr by to malo byť povedané, že muž je zodpovedný a v prípade, že má rodinu tak sa vie o ňu postarať.
vek je len pre zakon, sexuju aj deti (hroza, tragicje, smutne), farar neobchyta nikdy zenu a nie je muz??? nahlavu postavene, prve ogrcanie pri opity - to nebudem nikdy ani prve ani druhe - a tym padom nikdy teraz chlap,muz...?
skratke, podla mna ani jedna z tychto moznosti nie je pravda
Osobne si myslím, že chlapec sa mužom stane vtedy, keď začne uvažovať triezvo, nelomcujú s ním hormóny a je pripravený čeliť problémom a niesť následky za svoje činy.
@stahli a teba niečo je do toho kto má akú orientáciu?
"stahli 16 ročný chalan, q( )p, dnes 10:18
@zajko30 z teba nikdy nebude muz (smajlík) ked jebavas chlapov do creva "
Je ťa niečo konkrétne do tejto osoby? Vždy budem radšej buzerant (aj keď nie som a nemám rád keď ma tak ľudia nazývajú, nie som žiaden solárkovo opálený vyperoxidovaný modelko) akoby som mal byť zlý človek. A keď sa budeš takto správať k ostatným, tak si šplhneš len u kokotov ako si ty. Krásny život prajem, plný jebačky a kuriev čo budeš striedať po týždni, lebo to je to, o čo ide tebe že? Asi sa ti to aj podarí a budeš šťastný s tvojim úžasným životom .________. lebo inteligentnú babu nenájdeš NIKDY.
@stahli mal som ju tam, ale kvôli takým ako ty som ju zmazal, lebo ma stále osočovali, rozbíjali auto, vypisovali mi kokotiny a sa mi vyhrážali......ale prečo si ju ty do svojej webky nedal?.....
a pozor ak si hetero tak si ešte nič nevyhral v živote, tvoja žena môže porodiť gayov a to by bolo pre teba najvačším trestom, čo ti úprimne neželám.......alebo by si ich pozabíjal????
@sluge ani ja som v ankete nehlasoval, pretože odpovede sú samé hlúposti a nič z toho nie je reálna pravda. Skôr takéto odpovede považujem za prejav úžasnej detinskosti ... a nevyspelosti samotného autora (v tomto prípade autorky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Inak neviem.. rozum nedostane väčšina. Skôr je to zmýšľaním.
vek je len pre zakon, sexuju aj deti (hroza, tragicje, smutne), farar neobchyta nikdy zenu a nie je muz??? nahlavu postavene, prve ogrcanie pri opity - to nebudem nikdy ani prve ani druhe - a tym padom nikdy teraz chlap,muz...?
skratke, podla mna ani jedna z tychto moznosti nie je pravda
@adsy suhlas
Osobne si myslím, že chlapec sa mužom stane vtedy, keď začne uvažovať triezvo, nelomcujú s ním hormóny a je pripravený čeliť problémom a niesť následky za svoje činy.
@obnoxious ok, nerozoznám. aspoň neútočím na každého kto sa mi nepáči radšej nerozoznať iq od eq ako byť ľudský odpad ako ty a @stahli
"stahli 16 ročný chalan, q( )p, dnes 10:18
@zajko30 z teba nikdy nebude muz (smajlík) ked jebavas chlapov do creva "
Je ťa niečo konkrétne do tejto osoby? Vždy budem radšej buzerant (aj keď nie som a nemám rád keď ma tak ľudia nazývajú, nie som žiaden solárkovo opálený vyperoxidovaný modelko) akoby som mal byť zlý človek. A keď sa budeš takto správať k ostatným, tak si šplhneš len u kokotov ako si ty. Krásny život prajem, plný jebačky a kuriev čo budeš striedať po týždni, lebo to je to, o čo ide tebe že? Asi sa ti to aj podarí a budeš šťastný s tvojim úžasným životom .________. lebo inteligentnú babu nenájdeš NIKDY.
A len tak btw. - ja mám babu a nie chalana takže nie som buzerant..
prišiel si na to, že si gay a zavraždil by si najradšej všetkých okolo seba....
a prajem ti prijemny život ako bol už napísal @inequity.......filip
Mala prvý sex
Keď sa prvý krát opije do grcania
Ked toto spravi baba tak aj z nej je uz pravy muz ?
24
ročný 183
cm 71
kg čierne
vlasy sivé
oči narodky
12.6.
kde tu mas orientaciu
a pozor ak si hetero tak si ešte nič nevyhral v živote, tvoja žena môže porodiť gayov a to by bolo pre teba najvačším trestom, čo ti úprimne neželám.......alebo by si ich pozabíjal????
človek sa gayom nestáva ale rodí.......filip
Toto si dáko neodhadol
?? Čo?
A to ja som žena alebo čo?
Hej, hej, som si myslel, že v takejto pálčivej otázke, ktorá je pre teba iste východisková, by si sa neznižoval k nejakým žartíkom!
A ja som tiež skoro gay, keď som heterosexuál, ale vidím, aké máš neskutočne obmedzené názory?
Ešteže tak!
V opačnom prípade by niektorí hlupáci mohli byť v žene skôr ako by ju celú poobchytkávali a dostali orál a nikdy sa nestali mužmi!
Fakt, to sa nedalo neoznačiť takú lákavú možnosť
...podaktori sa nedočkaju
S anketou silno nesúhlasím, nehlasovala som.