v poslednej dobe mám také zvláštne obdobie, kedy mám pocit že sa mi veľmi menia názory a celkovo pohľad na svet...ale necítim sa ako dospelá, to vôbec nie, stále si pripadám ako decko :/ (ale vlastne na to stále mám právo
Psychicka analyza samej seba mi robila odveke problemy, ale charakterizovala by som to tak, ze obcas sa citim byt psychicky vyspela, vacsinou v tedy ked mam svetlu chvilku o tom, co by som mohla spravit pre rodinu a okolie, akoze upratat, pomahat v domacnosti, lepsie sa ucit, robit nieco pre svoj buduci karierny rozvoj.Neporusovat zakony, chovat sa slusne k okoliu, chodit na zelenu, navstevovat viac svoju bbku,aby sa necitila smutno... no vazne neviem co by som este tak mohla vymenovat. A potom mam chvilky, ktore su presne opacne orientovane, a je mi jedno ze veci nerobim tak ako by spravnak urobil, tu uz sa radsej stopnem, ale kludne by som to mohla rozvinut aj na par A4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A zároveň dospelá, je to divné a nik to nechápe.
Neviem či som dospelá, správam sa ako dieťa niekedy, keď každý vyžaduje aby som bola ako dospelá......