Sme dostali vtedy taký papier, kde bolo napísaných asi 50 základných hriechov, tak som povedala tomu farárovi, že všetky okrem dvoch či troch som spravila z toho papiera.. A on že na to aby som hriechy oľutovala si ich musím uvedomiť atď.. tak som ich začala vymenovávať a bola som tam asi hodinu, takú dlhú spoveď ešte asi nezažili
24.6.´11 deň pred birmovkou.... nemohla som babke skaziť predstavu že najstaršia z jej vnučiek nebude dospelý katolík.... proste je babka už keď som videla tu iskru hnevu keď som jej minulý rok povedala že ten rok nemožem ísť na birmovku bo som nebola dobrá na nábožku
pred birmovkou..kedže to bolo povinné, musela som, no bola som z toho taká vynervovaná a nebola som ani úprimná, takže to sa nepočíta... a okrem birmovky, uff asi 4 roky dozadu
@h8u aj ja som mala ten papier sa mi najviac lubilo "maskrtila som" "prejedal som sa" "hneval som sa" "bol som tvrdohlavý" zvodne som tancovala" "myslel/hovoril som prasačinky" jednoducho všetko tam je za hriech
Na svoju poslednu spoved nikdy nezabudem. Pekne som panovi knazovi vysolil vsetko co sa vo mne rokmi stravenymi na cirkevnej skole hromadilo. A odvtedy s krestanstvom nic.
@camilla nepis picoviny nic take som po nikom nechcel, ved cele forum je myslene zo srandy aby som vedel ci tu vobec niekto chodi na spoved...a ne menovat hriechy
Myslím, že v treťom či v druhom ročníku na strednej, vtedy nás spovedal dekan v chemickom labáku v škole. A ešte raz som bola potom zase v škole, lebo sa spovedalo cez hodinu matematiky.
keď som mala 8 rokov asi .. ale musela som , inak by naša kachetetka kričala no ano, chodila som na náboženstvo, pretože som nenávidela učiteľku na etike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
a nechystam sa tam
Sme dostali vtedy taký papier, kde bolo napísaných asi 50 základných hriechov, tak som povedala tomu farárovi, že všetky okrem dvoch či troch som spravila z toho papiera.. A on že na to aby som hriechy oľutovala si ich musím uvedomiť atď.. tak som ich začala vymenovávať a bola som tam asi hodinu, takú dlhú spoveď ešte asi nezažili
téda ,chcela by som vidieť ten lajster papiera s hriechmi
pretože mám vždy asi 3-4 tie isté stále a ja už vážne netuším aké ešte môžu byť
neviem možno som mohla mať 10-11 rokov ? takže zhruba pred desiatimi rokmi ale v najbližšej dobe sa tam ani nechystám...
ja sa nepotrebujem spovedať farárovi, čo chcem poviem rovno tomu tam hore...
(týmto pozdravujem moju krstnú mamu @eleon )
ale neviem ktorý rok
Otce zhresil som. Mal som sex s muzom.
To je v poriadku synu vymat sa z hriechu pomodli sa 5 krat otcenas a prestan zit hriesnym zivotom.
Otce ale ja sa tym zivim....
To je v poriadku synu , tak budes chudobny, ale bez hriechu.
Otce, tak ja pridem zase zajtra......... Filip
Tak nejak ?
ja som zas pokrstená za pohana