o siestej ma zobudila macka, potom som isla zase spat o siedmej zvonil sestre mobil, ktory si zabudla doma tak mi vsetci volali co robi ked nedviha a zase ma zobudili no a nakoniec ma zobudila babka o jedenastej ale mne sa zastavili hodiny a frflala som co ma zobudila o pol osmej lebo tam sa to zaseklo
vstal som presne o 12:05, zobudil ma môj "milovaný" kámoš s telefonátom v znení, že nemá kde dať fľašku Tequily, či mám voľno v chladničke, reku, mám, čo by som nemal (*ehm
tak som mu povedal, aby ju dal pred dvere a prezvonil mi, pretože nemám v pláne ešte vstávať z postele, že ja si po ňu niekedy prídem, no.. už som nedokázal zaspať... ale po fľašku by asi bolo potrebné zájsť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
no jasné! moja malá dvojročná sestra ma ráno o siedmej zobudila takže nič z dlhého sobotňajšieho dospvania
(konecne som sa vyspala, bez ironie)
tak som mu povedal, aby ju dal pred dvere a prezvonil mi, pretože nemám v pláne ešte vstávať z postele, že ja si po ňu niekedy prídem, no.. už som nedokázal zaspať... ale po fľašku by asi bolo potrebné zájsť...