Kedy ste mali naposledy záchvat smiechu a prečo? :-D
Ja som najväčší záchvat smiechu zažil už pred rokmi... ešte v deviatom ročníku ZŠ. Bolo to na hodine náboženstva keď nám prítomný pán farár hovoril, že v nebi je to ako keď si predstavíme ten naj naj naj krajší pocit aký sme zažili, tento pocit je však v
naposledy (po dlhom case ale tuto sobotu vecer, ked som bola von s kamaratkami, tak sme sedeli na lavicke, jedna telefonovala, s druhou som sa rozpravala, niekto predhadzal okolo nas a pozeral na nas, tak jedna sa pozdravila "dobry vecer" a ta co telefonovala "cauko" (proste to bol niekto kto nebol nijak velmi stary, aby sme sa mu takto zdravili, ale nepoznali sme ho no.. ..potom som spustila smiech riadny, ani neivem preco, ale ked som videla ten vyraz tej co sa pozdravila dobry vecer xDD potom sa aj ona zacala ale na mne...
nebolo to nic extra vtipne, ale bola to taka situacia, ze to tam treba byt
včera večer. s kamošom sme do parmezanu v "nobl" reštike hodili paradajku. ti nafukani čašnici museli dostať zachvat z toho, akych nevychovanych hosťov tam mali
ja som bola na strednej známa tým, že akonáhle prišiel do triedy náš fyzikár, smiala som sa 45 minút bez prestávky. tak ale- on vyzerasl ako monty z vhipa a dalea, nie ja
a naposledy som sa strašne rehotala na jednom kamarátovi, ktorého strašne vzrušuje internetová stránka rasizmus.sk. a preto, vždy keď sa chystá masturbovať, kričí Ľudia proti rasizmu. ale s Ľ.
a teda, aj keď sexuje, musí jeho partnerka dookola opakovať Ľudia proti rasizmu, Ľudia proti rasizmu, Ľudia proti rasizmu
ja mám každý deň asi. neviem ich porovnať,všetky sú intenzívne ale keĎ už cítim že cvrkám,tak to je dačo alebo keĎ ma bolí brucho a kričím.
naposledy taký veliký včera pri simpsonovcoch,stále ma udivuje k akým absurdným situáciám sa vedia dostať. a potom v sobotu na jednej oslave,keĎ sme si mysleli,že všetci okolu sú opice a piráti a dajú si dole masky....
hm. naposledy, keď som bola na káve a kamarát sa tak smiešno zatváril. ja ani neviem, prečo ma to rozosmialo, ale 5 minút som mala problém mu vysvetliť, prečo sa tak rehocem, až sa dusím.
dnes na telesnej som doslova praktizoval ROFL musel som sa od smiechu až váľať v telocvični, lebo pri hre spolužiak tak vtipne odrazil loptu a trafil telocvikára do plešiny
JA dpstávam záchvaty smiechu vždy ked máme fyziku xD...a smejem sa sama zo seba ...lebo náš fyzikár je dosť mladý a tak sa ho pýtam také ´´moderné´´ otázky ...dnes napríklad že akú gumu používa..alebo akú značku toaletného papiera má doma a take debiliny proste to sa nedá opíssať
Naposledy dnes cez druhú prestávku vďaka nechápavému výrazu spolusediacej, keď som sa jej snažila vyveštiť... niekedy mi proste šibe
vlastne potom som dostala záchvat smiechu, keď som hovorila všelijaké nové krycie mená a prišla som na "vajce kajce" ono to neni až atké vtipné ale aj tak
ja som mala naposledy strasny zachvat smiechu v stredu. Bola som so spoluziakom a kamoskou v kniznici ... cakala som ich na chodbe a ked sa vracali som sa chystala povedat -skoro som korene zapustila no a namiesto toho zo mna vyslo ze -skoro mi korene zapadli..no a potom sme sa vsetci traja skoro po zemi valali..
Tak toto je moja oblubena tema.ja mam vybuchy vzdy a vsade.naposledy to bolo v kostole.nudili sme sa z kamoskou tak ma napadlo ze zajdeme prave tam.no predtym sme zasli do obchodu a kupili si chipsy a haslerky.pri vstupe do kostola sme sa poumyvali tym parfemom a sadli dozadu.vpredu sedelo par babiciek.zacala omsa a my sme zacali chrumkat.zrazu ticho a potom zas chrum chrum.pukali sme od smiechu a museli sme odtial odist pretoze kaplan si asi myslel ze tam ma mysi a zacal ich hladat...to by ste museli zazit.ale sorry pred vsetkymi veriacimi no ja obcas neverim ani sama sebe nieto este mrtvole.
Dnes na telesnej sme hadzali na bránu a vzdy ked som chcela hodit chytil ma záchvat smiechu a vzdy som trafila uplne mimo a aj uciel bol odo mna uplne mimo
v piatok u kamoša.. ..celá partia sme boli u neho doma..lebo bol sám..a boli srandy ..ale ten kamoš u ktorého sme boli..on je proste šalený ..totál zabiják ..on keď niečo povie alebo spraví ta to vždy stojí zato ..a začal tancovať na Michaela Jacksona..billie jean ..to sa nedá opísať to by ste museli vidieť ..ja s kamoškou sme sa až skrúcali na zemi od smiechu ..a potom ešte jak trepal také somariny..xD..joj bože ..treba ho zažiť proste :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» lustela.webnode.cz/...
naposledy (po dlhom case ale tuto sobotu vecer, ked som bola von s kamaratkami, tak sme sedeli na lavicke, jedna telefonovala, s druhou som sa rozpravala, niekto predhadzal okolo nas a pozeral na nas, tak jedna sa pozdravila "dobry vecer" a ta co telefonovala "cauko" (proste to bol niekto kto nebol nijak velmi stary, aby sme sa mu takto zdravili, ale nepoznali sme ho no.. ..potom som spustila smiech riadny, ani neivem preco, ale ked som videla ten vyraz tej co sa pozdravila dobry vecer xDD potom sa aj ona zacala ale na mne...
nebolo to nic extra vtipne, ale bola to taka situacia, ze to tam treba byt
a naposledy som sa strašne rehotala na jednom kamarátovi, ktorého strašne vzrušuje internetová stránka rasizmus.sk. a preto, vždy keď sa chystá masturbovať, kričí Ľudia proti rasizmu. ale s Ľ.
a teda, aj keď sexuje, musí jeho partnerka dookola opakovať Ľudia proti rasizmu, Ľudia proti rasizmu, Ľudia proti rasizmu
naposledy taký veliký včera pri simpsonovcoch,stále ma udivuje k akým absurdným situáciám sa vedia dostať. a potom v sobotu na jednej oslave,keĎ sme si mysleli,že všetci okolu sú opice a piráti a dajú si dole masky....
ja ich mávam dosť často a neskutocné až tak že sa dusím
ale v podstate my sa smejeme skoro na všetkom čo ani vtipne nie je ale to je zanedbatelný detail
hahaha
hm. naposledy, keď som bola na káve a kamarát sa tak smiešno zatváril. ja ani neviem, prečo ma to rozosmialo, ale 5 minút som mala problém mu vysvetliť, prečo sa tak rehocem, až sa dusím.
@17 OK.
koniec môjho smiechotného záchvatu mám uploadnutý na FB.
vlastne potom som dostala záchvat smiechu, keď som hovorila všelijaké nové krycie mená a prišla som na "vajce kajce" ono to neni až atké vtipné ale aj tak
keď sa jedna spolubývajúca začala smiať druhej...že ako šúpe pomarač.....
nechcem vediet co si mysleli knihovnicky