v16tich asi, ale nie som si istá. len viem, že na strednej sme si už zvykli sadnúť v meste na kávičku cez volné hodiny. možno aj predtým, ale nie pravidelne.
kávové začiatky prišli spolu so strednou, no vtedy som ju pila len občas, skutočná kávová závislosť prišla spolu s výškou, kde som ju aj prekonala a teraz už ju pijem zasa len rekreačne
@eutanazia
pretože sú to pražené bôby, ktoré zasurova voňajú zhruba ako hrášok.
myslím, že jedovaté predtým a ešte jedovatejšie potom (po upražení), ale aj tak si idem nejakú namlieť
Keď som sa v 16 sťahovala k otcovi, pribalila mi mama aj fľašu kávy, a ja som objavila magickú kombináciu rannej cigarety, smrťáčika bez cukru a kvalitného rýchleho srania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
káva nalačno neni nič moc teda... ale tiež sa tomu občas nevyhnem...
niežeby som ju teraz pila dáko pravidelne, keď ju spolubydla kúpi, tak ju pijem, keby ju nekúpila, nepila by som.
@eutanazia
pretože sú to pražené bôby, ktoré zasurova voňajú zhruba ako hrášok.
myslím, že jedovaté predtým a ešte jedovatejšie potom (po upražení), ale aj tak si idem nejakú namlieť