Posledná možnosť ma mierne pobavila, mám 16, rád si dám pivo abo štamprlu ale najebaný som nebol ešte nikdy, ani neplánujem, ani mi to netreba a milujem keď som na základe toho untermensch pre niektorých Bite me
seriozne som sa este neozrala a nemam pocit ze by som na tom bola zle. prave naopak.. ked tak pozeram na takych maloletych ozieracov tak presne viem kto je na tom zle a ja to nie som
@29 neviem comus a divis! zivot nie je len o ozieracke a piti. zasady niesu na skodu a co sa alkoholu tyka uz vobec nie. ak si pripadas ako frajerko ze chlasces tak okej.. tvoja vec ale si ubohy a tvoje nazory na zivot vycitam aj s tych par riadkov. ty si na tom zle a nie ty 18+
Nikdy Ale pametám si, že raz sa mi kúsok zakrútila hlava z vianočného punču, sme boli na vianočných trhoch raz zo zš ešte..sme veselé boli aj so spolužiačkami, sme sa smiali
ale ožrať sa nikdy neprichádza do úvahy..ani sa opiť ani pripiť ani nič podobné, mne sa stačí pohár vína na celú noc mám rada veci pod kontrolou a seba obzvlášť a treba dávať pozor, ak sa niekto s kým niekde si na nejakej zábave opije, doviesť ho v bezpečí domov, nech sa mu nič nestane
Hmm, tak podla 14 ročného decka, ktoré sa hrá na dospelého človeka tým, že si dá dva deci vína každý piatok a tvári sa že je rozbitý ako riť sú na tom ludia, ktorí do 18tky nepili "dosť zle" ????
Bolo to červené a biele víno dokopy... Pil som ich každé zvlášť, ale von šli spolu
Na to nikdy asi nezabudnem ako som sa tackal mestom, bolo horúce leto a slnko pieklo a ja som ogrcal asi každý roh, ktorý sa cestou dal
Potom som doma meditoval nad hajzlíkom a prisahal, že už piť nebudem... Odvtedy som sa zmenil a už si to nehovorím, teraz si už poviem: "zas som to prehnal, nevadí, tréning je tréning!"
@udlylaw Ja nemám nič proti šmolkom.Dokonca som mal ten belgický seriál v detstve rád.To sa vzťahovalo na to,14 ročný zasran napíše tak primitívny komentár k poslednej možnosti+ taký "borec" má avatar s takýmto motívom.Peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ever?
ani nemienim
ale nie , neožral som sa a ani neplánujem
a @admin DELETE
A seriózne? Podľa mňa sa dá ožrať len neseriózne
A ten posledný komentár je fakt primitívny.Zvlášť od 14 ročného zasrana so šmolkom na avatare.
a ani neplánujem
nikdy som neveril čo všetko mám v žalúdku
možno raz
Nohavica to na začiatku povie za mňa, a to je veľký človek
Tak ozaj porádne až tak po 16 tyhc narodeninách, a ešte to verím aspom 1000 krát zopakujem
ale určite som mala 18+ (a vôbec neviem, prečo by som na tom musela byť kvôli tomu fakt zle)
no a od vtedy uz minimalne 500 krat
k teme : 13-14 probably..
Na to nikdy asi nezabudnem ako som sa tackal mestom, bolo horúce leto a slnko pieklo a ja som ogrcal asi každý roh, ktorý sa cestou dal
Potom som doma meditoval nad hajzlíkom a prisahal, že už piť nebudem... Odvtedy som sa zmenil a už si to nehovorím, teraz si už poviem: "zas som to prehnal, nevadí, tréning je tréning!"
Aj ja mám šmolka na avatare
A nikdy som nebola opitá.Čakám na @wampirekiss
ale to nebolo seriózne, skrátka organizmus malého dieťaťa podlieha aj malému množstvu alkoholu