Včera mi dali dole sadru a doktor povedal, že mám rehabilitovať a o 3 týždne prísť na kontrolu. Volal som do rehab.centra kde mi povedali, že rehabilotovať mám až o 2 týždne. Ale to je opak toho, čo povedal doktor na urgente. Ako ste to mali vy? Skúsenos
Ahoj, mam skusenost, ze som siel za tym doktorom, povedal som mu o situacii a on ju vyriesil. Preco nejdes za kompetentnou osobou a nespytas sa, preco to je tak, ako to je?
Tak čo ja viem malo by sa ísť hneď, lebo si odkladaním traumatizuješ zdravú nohu či niečo také mi hovoril kamarát. Ale možno ide aj o to čo konkrétne ti je. On mal rozjebané koleno na sráďo a píšťalu zlomenú a keď mu dali dole sádru hneď išiel na rehabilitáciu.
@peterkol Jaj tak to neviem v prípade rúk tam ti asi zdravá ruka nepreberá váhu tej chorej Takže môže to kľudne byť. No najlepšie bude ísť zjtra za doktorom s tým čo ti povedali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov