Coooo?! jaku hru?...sak vysvetli to po slovensky...si napisala, ze ekdy sa chalan prestane hrat na LASKU a konecne prizna, ze ma RAD...sak laska, rad, miluje...nie je to to iste???
nie, nestalo sa mi to este aby sa chalan tvaril, ze ma miluje a pritom mi to nepovedal. poznam takych ludi, co su vo vztahu a nikdy si nepovedia "lubim ta". a je mi ich luto
Cheekee nemas pravdu. Mat rad neznamena lubit. Lubit nie je to iste ako milovat. Podla mojho cisteho rozumu lubit = jedna osoba. mat rad mozes mat kamosov ...... milovat mozes viac ludi. cize napr rodinu hmm. Tak to bolo vysvetlene na obcine na strednej skole. Takze autorka uvedom sa .... ak by ta mla rad tak by ta nemusel lubit lubit je laska ktora sa dava len jednej osobe a tu dava tebe nie??????
Kasko..ale ja viem ze MAT RAD a MILOVAT je ine ale ona to myslela ako jedno, abo aspon tak som to z jej slov pochopila...napisala: ze ma rad...miluje: tie bodky som asi pokladala za take AKOBY rovna sa..vis?...asi nechapes, ale nehaj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Cheekee...nie este som nehulila....