Keď som bola menšia... Babka ma v noci stále chodila zakrývať, lebo som sa vykopala spod periny, a jednu noc som vyskočila pribehla k dverám a začala odomykať. Babka sa spýtala, že čo to robím a ja tak, že však niekto klopal! O.o A potom ma schytila a odvliekla do postele, že nevadi, spi ďalej... xD A ja som si na nič nepamätala.. O.O
no ... bola som námesačná veľa krát ale to som iba chodila .... ale raz sa mi stalo že som brechala zo sna mama ma potom budila či som v poriadku ... čo , ako všetci dobre vieme , nikdy nebudem xD
v chodbe sme mali koberec, na ktorom boli kruhy. raz v noci som tam bola, prišla moja babka a pýtala sa prečo nespím a šaškujem v chodbe, na čo som jej povedala, že musím stihnúť pozbierať všetky tie kruhy
alebo som raz otvárala okno na spálni, lebo som chcela ísť von a zase moja babka sa zobudila a pýtala sa ma, čo robím a ja som jej povedala: "musím si dobre premyslieť odpoveď, aby som ti mohla správne odpovedať" - večer predtým som pozerala Milionára v telke
čooooo tak toto je už moc @ Etelnair že privazujte sa k posteli @ Hachi@@ Uglylaw
No ja som bola raz v živote a vyzeralo to asi tak, že som si mysela, že som hore....ale začnem od konca. Ráno som sa zobudila a pozerám, že kde mám perinu. V celom byte jej nebolo až som nakoniec išla pozreť na WC zo zúfalstva a perina v záchode pichnutá tak asi tak
Odtrhla som v spanku ziarovku z lampy, alebo vypla som budik na mobile, ktory lezal na zemi a dala ho k sebe na postel. Co neznamena, ze som urcite namesacna, ja to beriem ako take drobnosti, ktore clovek v noci spravi, ale vobec si na to nepamata.
Nic moc ja viem, ale tak nahodou, trhat ziarovky moze byt aj nebezpecne
ja som bola raz v zivote ...ale to bolo strasne .....neprajem to nikomu ...som sa vybrala do mesta v noci stastie ,ze ma nasi zastavili ...ale na druhy den som si nepamatala nic
Ked som bola mensia, uz nastastie niesom...behala som po byte..isla na balkon a tvrdila ze idem len na vecko..sprchovala sa v pyzame..budila sa v inych miestnostiach na zemi a samozrejme rozpravala nezmysly...teraz je to uz ok..uz si len trieskam hlavu do steny
Tak, ja som vyšla z izby s paplónom na chrbte a chcela som ísť na dvor. Keď sa ma mama s bratom pýtali, kam idem, nič som neodpovedala, brata to naštvalo a vlepil mi facku potom sa ma to spýtali ešte raz a odpovedala som len že: ,,aha" a šla som spať.. sranda, že keď mi to na druhý deň vraveli, nič som si nepamatala
a zas, moj brat, keď bol malý, behal v noci s ťapátkom na muchy a kričal na celý dom, že zabíja muchy
Ja som len keď som bola po operácii a ešte účinkovala narkóza ktorú mi nejakým nedopatrnením dali raz takú silnú ako mali som išla do ošetrovne na lieky a hádala som sa so sestričkou, že prečo mám rozrezanú hruď.
A potom som vraj elegantne odpadla...toto si ja nepamätám len mi to rozprávala tá sestrička.
raz som dakde vybrala ale babka ma zastavila že kde idem a dačo som jej začala rozprávať a potom som išla naspäť do postele ....ale môj brat je expert na nočné výpravy bežne sa ráno zobudí v iných izbách alebo príde do obývačky porozpráva dačo zo sna ide naspäť spať alebo tak ...ale najviac som sa zasmiala keď mi otec povedal že raz sa nevlastná ségra vybrala do kuchyne, otvorila dvierka na skrini, cúvla, čupla si a vyčúrala sa uprostred kuchyne a potom išla kľudne naspäť spať
=D=D=D=D=D=D=D=D Strasne sa smejem =D=D=D=DD=D=D=D=D=D=D=D na vsetkych prispevkoch =D=D=D=D Ja som nikdy nebyvala namesacna =D=D Len som trepala zo sna =D=D=D Hovorila som bratovi nech mi da noznicky=D=D=D
Ale spoluziackina kamoska sa rozpravala so zastrckou a bosa a len v gatkach behala v noci po dedine=D=D=D=D=D
@Uglylaw - no nam nie to iba spoluziacka spominala.. ze si myslela, ze je v lese a zbiera jahody.. ale ona to tiez vie iby z rozpravania jej rodicov, si nic nepamatala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
akože ja som sa fakt smiala na tom tvojom ničom,tak ma napadlo toto
Keď som bola menšia... Babka ma v noci stále chodila zakrývať, lebo som sa vykopala spod periny, a jednu noc som vyskočila pribehla k dverám a začala odomykať. Babka sa spýtala, že čo to robím a ja tak, že však niekto klopal! O.o A potom ma schytila a odvliekla do postele, že nevadi, spi ďalej... xD A ja som si na nič nepamätala.. O.O
v chodbe sme mali koberec, na ktorom boli kruhy. raz v noci som tam bola, prišla moja babka a pýtala sa prečo nespím a šaškujem v chodbe, na čo som jej povedala, že musím stihnúť pozbierať všetky tie kruhy
alebo som raz otvárala okno na spálni, lebo som chcela ísť von a zase moja babka sa zobudila a pýtala sa ma, čo robím a ja som jej povedala: "musím si dobre premyslieť odpoveď, aby som ti mohla správne odpovedať" - večer predtým som pozerala Milionára v telke
a rôzne podobné srandy
ale už dlhé roky sa chvalabohu nič podobné nedeje
No ja som bola raz v živote a vyzeralo to asi tak, že som si mysela, že som hore....ale začnem od konca. Ráno som sa zobudila a pozerám, že kde mám perinu. V celom byte jej nebolo až som nakoniec išla pozreť na WC zo zúfalstva a perina v záchode pichnutá tak asi tak
Nic moc ja viem, ale tak nahodou, trhat ziarovky moze byt aj nebezpecne
a zas, moj brat, keď bol malý, behal v noci s ťapátkom na muchy a kričal na celý dom, že zabíja muchy
a kamoška sa vyčúrala do smetného koša
A potom som vraj elegantne odpadla...toto si ja nepamätám len mi to rozprávala tá sestrička.
A ja som myslel že by sa nemali námesační budiť zo spánku. :p
Ale spoluziackina kamoska sa rozpravala so zastrckou a bosa a len v gatkach behala v noci po dedine=D=D=D=D=D
OMB už aké smiechy
@krvaaa a nič sa mu nestalo? xD
@uglylaw ale to s tým ničím malo hlbokú paradoxnú logiku