Sakra ja kcu kérku na predlaktie, ale všetci pindajú, že ako budúci právnik si to tam nemám dať. Ale zas keď so ju dám niekde inde aj tak ľudia budú vedieť, že ju mám to je patológia. Inak príspevky aj námety na kérku píšte
Aaaale, čo sa sereš. Daj si a bodka. Ja som budúca právnička s piercingom v pupku a ak vydá, tak aj v nose. To bude len také rajcovné, keď zhodíš oblek a v súkromý poodhalíš aj kúsok svojho zlého alter ego...
@desiree ale ajsné kérku kcme tak či tak ale tam ju bude vidieť stále na predlaktí vííš . ind eby nebolo apropo ? budúca právnička ? ale piercing nie je vidno a keď ho dáš dole zarastie
@2 No a čo? Aj tak nechápem. Chceš ju? Chceš. Tak si ju daj. Potom si to dáš možno vyrezať, ale to budeš riešiť potom... Noo, to je pravda... Ale počkaj 4 mesiace a budem mať aj ja "kérku"...
@4 Tak to ešte neviem... Asi niečo na plece... nejakú hviezdičku alebo slniečko... No, ja neviem, ako chceš. Mne by sa to iste páčilo, keby si bol v obleku, taký vážený právnik a mal by si tetovanie...
Daj si ju urcite. Ja tiez budem mozno buduci pravnik a mam medzi lopatkami vytetovaneho Vitruviovho muza a vobec to nelutujem. Btw, pravnici su aj tak vacsinou v oblekoch, takze myslim, ze to asi vidno nebude.
na predlaktie by som si ja osobne nedaval,lebo ked budem starsi a potom budem mat triko kratke budem ako daky basista vyzerat ....ale inak proti kerkam nemam nic,je to cool
@virtualko neskam do električky v blave nastúpil šedivý dedo nafarbené končeky dlhých vlasov a mal iba šortky na sebe a celé telo kérka to osm čumel babista to už ne v 90 rokoch možno teaz už ne
alebo si daj len dočasnú teda na niekoľko rokov a uvidíš možno ťa to samého omrzíí po chvílke a ak nie tak si možeš dať natrvalo potom a bude pokoj ale aj keď plánuješ byť právnikom zato že máš jednu kérku ťa snáď neukameňujú však to je každého vlastná vec...
ber to tak, ze kym dostudujes, tak to uz bude vsade veela novych mladych pravnikov a ver tomu, ze nebudes sam kto bude mat nieco take. Ved to bude len taka nova era pravnikov .
aj ja ceeeem kerkuuu...tiez na predlaktie(prave) a mam aj vybrate - vlastnorucne nakreslene...cba ale fotrovci jak besni ked to slovo pocuju...keby som s tym prisla domov tha mam peklo...inac by som uz davno mala
@16 to mas jasne. Zo mna ma byt buduca politologicka = tiez kostymceky a tak, ale nerucim za to, ako dovtedy budem vyzerat . Zatial to su len diery v usiach .
mna tatko vystahuje..a planujem ze nabuduci tyzden si dam na lytko a tiez mi vravia ze to boli ale da sa to vydrzat..ked to vydrzi hociaka 14ka tak ja to tiez vydrzim
A co? Ja mam tiez na predlakti a pohoda (tiez planujem nejaku dalsiu). Ved to je moje telo a moja vec ci si tetovanie dam alebo nie. Tetovanie maju aj modelky, herecky, manazeri, milionari tak co?
Nazor ze kazdy potetovani je basista a kriminalnik je scestny a neaktualny. Mozem ebat ci sa niekomu paci alebo nie. Otazka je ci to chces ty (a nie ze chces teraz lebo je to in, cool a podobne ale chces to seriozne uz dlhsiu dobu a budes to chciet aj neskor)
hej veď si skús dať zatiaľ len dočasnú a uvidíš kamoška má na zápästí škorpióna a vyzerá to fakt dobre .. a inak.. ako vieš že budúci právnik? to že si prešiel cez blaha ešte neznamená, že nevyletíš neskôr
docasnu ti neodporucam to je uplne na picu..po 3rokoch to uz bude spatne a ani ti to celkom nemusis zist ked uz tak trvale...ale poriadne rozmyslaj co a kde
@amethystea ale ale poznáme sa ? fu blaha som našťastie nemal preto taký optimista ja nekcu dočasnú kcu dokonca bude to vec ktorá ma sprevádza a aj má a takýmto spôsobom ju budem mať stále pred sebou .
Keď ceš trvácnu, tak potom je to risk (risk je zisk ).. Keď si vezmeš, aká je svk konzervatívna krajina, a všetko vymykajúce sa priemeru extrémne budí pozornosť. No možno to zmeníš a zrobíš revolúciu v právnických vodách .. A nepoznáme sa, ale moje vševidiace oko ťa zaregistrovalo pár krát v KJV
Hej, možno spraví revolúciu v právnických kruhoch a zrazu sa začnú všetci ako ovce tetovať a bude to úpne super, keď absolvujú bolestné procedúry, pre niečo, čo nemá skutočné devízy, ale hlavne, že si pod kožu nakydajú niečo pekne neprirodzené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale ja zastávam názor, že kérky sú hnusné a nudné
newidim w tom problem .. pokial to nema byt nist hanliwe .. pohoda
Nazor ze kazdy potetovani je basista a kriminalnik je scestny a neaktualny. Mozem ebat ci sa niekomu paci alebo nie. Otazka je ci to chces ty (a nie ze chces teraz lebo je to in, cool a podobne ale chces to seriozne uz dlhsiu dobu a budes to chciet aj neskor)
btw..ako vies..ze ako pravnik aj skoncis?