úprimne nechápem,ako sa mi to môže páčiť,ale úplne ho žerem. nikdy som žiaden folk nepočúvala a pred nejakým časom mi kamaratka poslala jeden album, tá skupina sa volá Omnia a až mi sánka padla. uplne super to je.
tak napr Hagalaz' Runedance, formacia Nebelhexe (ta je ale viac ambientna ) potom napr Solas robi podobnu hudbu, z Moravakov Tomas Kocko napr... este ma napadaju veci ako Gnomus, Sonus, Musa Ludens... ale to uz je stredovek
kelsky folk nema chybu to rozhodne Korpiklaani su riadny tiez zo stredoveku je dost dobry Corvus Corax... a v poslednej dobe sa dost zmotavam na Lumsk i ked to nie je nic tu k veci ale je to riadne dobre.. checkni na tytrubka.com (youtube.com) song dunker od nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo potom este Patrask je uplne skvela skupina,ale oni robia eh,stredoveku hudbu.
tak napr Hagalaz' Runedance, formacia Nebelhexe (ta je ale viac ambientna ) potom napr Solas robi podobnu hudbu, z Moravakov Tomas Kocko napr... este ma napadaju veci ako Gnomus, Sonus, Musa Ludens... ale to uz je stredovek
» www.myspace.com/trobardemorte...
a dik za tie skupiny,pokukam