Tak brat ked bol na prvom sedení že to bolelo jak svina a keď šiel na druhe tak sa chlastat a že to už až tak nebolelo O par mesiacov si idem dat aj ja a tiež to urobím spôsobom ala Alkoholic
@assasins dušička...o tomto som sa rozpravala so zenskou, vraj ak budes mat alkohol v krvi, nemusi ti to chytit ta farba (ale vraj ak si das whiskey s redbullom, tak spoko tak to robia na tych velkych tetovacich sutaziach) to som mudraaa
@acvd43xa7w Ved ale farba nejde do krvi ale do kože A ak by to vadilo tak by s ním určite ani ten tatér čo mu robil kerku nepil Ale musím ho pochváliť že mu ju spravil dokonale
@acvd43xa7w Ale to je vážne profesionalny tater , študio ma myslim v Trebišove vrelo odporúčam To len z bratom su kamarati tak si sprijemnili tetovanie
Mám 4 kerky a všetko záleží od toho, či sa o ne dobre staráš, ako rýchlo sa Ti hoja rany, či to máš dobre urobené a veľa závisí aj od tetovaného miesta. Niektoré časti tela sa hoja horšie ako tie druhé. U mňa to je v priemere tak 1-2 týždne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov