Prosím vás vellmi by ma zaujimalo či ma niekdo kerku na bedrách-pod bruchom či ho to bolelo a aku velku ju ma.. Kolko stála. A páni sa možu zapojiť či sa im kerka na takom mieste páči..
Ja mám trochu nižšie a moc to nebolelo, ja som si tú bolesť skôr užívala a keďže mi ju robil môj priateľ, bolo to skôr pekné ako bolestivé... Cena je závislá od toho, akú ju chceš veľkú, a koľko hodín nad tým tatér strávi, tá moja bol darček, ale normálne tento chalan má cenník 30€ na hodinovú kerku a každou ďalšou hodinou ďalších 30€. Samozrejme že ak ti kerku bude robiť 1 hodinu a 15 minút, tak ti nedá platiť 60€ ale len 30€.. Inde sú ceny väčšinou vyššie ale musíš sa pozerať aj akú má ten tatér skúsenosť, lebo ak niekto tetuje pol roka a pýta si 50€ ako základ, tak to je VEĽA! Nemusíš sa ničoho báť
@hoperpohroma veď ja len tak, mám dačo podobné ale predtým som uš mal inde tak si zvykli no nos znášali tažšie(keby som mal 16 ako ty tak ma rozdrapia asi =D)
@greenbunny tak ja som vtedy mala 14, za mesiac 15 ale oni ma rozdrapuju za ine veci, piercingy im az tak nevadia.. im vadi ked krivo zavesim ponozky alebo poviem ze s niecim nesuhlasim..
Mám ju priamo medzi nohami a zadarmo od kamaráta. Je dosť veľká na to, že ju mám na intímnej partii.
A nenávidím, keď sa niekto pýta,či to bolí alebo nebolí. Keď Ti napíšeme, že to bolí, tak si ju nedáš? Tetovanie je aj o bolesti a ja som do toho šla s vedomím obrovskej bolesti. Vieš čo bolo najlepšie? Tá bolesť predčila všetky moje očakávanie, skoro ma roztrhalo, ale šla by som do toho znova
Prečo by som si ho nedala? Len ma zaujima koho to bolelo a koho nie.. Si dokažete hluposti vyvodiť z normalnej otázky.. A neviete niekdo náhodou či sa to roztiahne ked schudnem /priberem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A nenávidím, keď sa niekto pýta,či to bolí alebo nebolí. Keď Ti napíšeme, že to bolí, tak si ju nedáš? Tetovanie je aj o bolesti a ja som do toho šla s vedomím obrovskej bolesti. Vieš čo bolo najlepšie? Tá bolesť predčila všetky moje očakávanie, skoro ma roztrhalo, ale šla by som do toho znova
hm ked otehotnies ci sa roztiahne? hah jasne známa tam ma tiez kerku a vpohode to vypada aj po porode vyzeralo