nasli ho? da sa o tom aj nieco precitat niekde? By ma to zaujimalo...
a k trestu: No podla toho... ale tak podla mna zavriet na dozivotie... ale nie do väzenia, ale na psychiatriu... lebo taky clovek co nieco take spravi v zivote zdravy uz nebude...
neverim tomu ze jeto naozaj on. ako sa taxikar dostane ku ketaminu? a ved doteraz hovorili ze ich neznasilnil akoze teraz ano? sami nevedia ci je to naozaj on.
Nezabudajte, ze hovorime o policii , ktora dala cestuhucemu trhavinu do batoziny..... policii , ktora zatka 2 nevinnych ludi lebo mali auto rovnakej farby ako bankovi lupici..... policii ktora doteraz nevyriesila vrazdu Daniela Tupeho a policii, ktora pol roka hladala (uz neviem ako sa vola) cloveka, ktory jej utiekol cez hajzlove okno v nemocnici a potom normalne byval vo svojom byte
Sorry ale toto kludne moze byt len obycajny taxikar, ktory bol v nespravny cas na nespravnom mieste.
Oslavujme dolapenie psychopata, az ked sa naozaj potvrdi, ze to je on.
A jeble media (sorry za vyraz ale ja nemozem inak) by este fotku chceli uverejnovat skor ako sa dokaze vina. Pfff novinari vedia akurat tak tazit s ludskeho nestastia ale prd riesia !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a k trestu: No podla toho... ale tak podla mna zavriet na dozivotie... ale nie do väzenia, ale na psychiatriu... lebo taky clovek co nieco take spravi v zivote zdravy uz nebude...
uz som nasiel
Ak to vôbec je on.
Sorry ale toto kludne moze byt len obycajny taxikar, ktory bol v nespravny cas na nespravnom mieste.
Oslavujme dolapenie psychopata, az ked sa naozaj potvrdi, ze to je on.
A jeble media (sorry za vyraz ale ja nemozem inak) by este fotku chceli uverejnovat skor ako sa dokaze vina. Pfff novinari vedia akurat tak tazit s ludskeho nestastia ale prd riesia !