co by ste povedali kebyze vybudujeme silnu tradiciu, aku birdz este nepozna- kino stretka ?! mohlo by to byt napriklad kazdu drhuhu stredu, alebo podobne. Pocuvam vase napady a kludne by sme mohli potom vies debatu o filme niekde pri kofole..ako tie kn
platit si kino preto, aby som sa stretla s ludmi, s ktorymi sa mozem stretnut zadarmo?
alebo lepsie: platit si kino preto, aby som sa stretla s ludmi, ktorych nechcem vidiet?
@2
+ kazdu druhu stredu? to chcem vidiet kto ti pojde do kina kazdu druhu stredu.. ledva niekto pride na normalne stretko ktore je mozno tak 2x do roka nieto este do kina
sú asi len 5 birdzáci s ktorými by som sa fakt chcela stretnúť, ale keď už tak rozhodne nie v kine tam človek ani nepokecá a vpodstate sedieť hodinu pri niekom kto mi je cudzí by bolo dosť awkward
Este ze je 2.april tak aspon ta nepovazuj za blazna Ale debata v kine to nejde dokopy. Skor po kine alebo rovno bez kina niekde v krcme pri pive aby ta debata aj nejako vyzerala
mne sa viac páči ten nápad na konci! knižný klub- by sme si určili, že niečo prečítame a potom určitý deň by sme sa o tom porozprávali Možno by stačilo aj len takto vo fóre, aj keď osobný kontakt je lepší (aale to ja osobne nepreferujem ) Ak sa vám to páči, zorganizujte si
@2 + naco sa potom stretnut z ludmi, ktorych nepoznam/nechcem poznat, ked ideme do kina a budeme sa pozerat na film?
to skor nejake posedenie v nejakom parku, alebo ist na turu niekam, alebo na pivo ked uz tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
alebo lepsie: platit si kino preto, aby som sa stretla s ludmi, ktorych nechcem vidiet?
lol
+ kazdu druhu stredu? to chcem vidiet kto ti pojde do kina kazdu druhu stredu.. ledva niekto pride na normalne stretko ktore je mozno tak 2x do roka nieto este do kina
ale nechodila by som
keď sa chcem angažovať na oragnizácii stretiek, napíšem v akom meste.
Amatéri!
+ v kine si ľudia nepokecajú
to skor nejake posedenie v nejakom parku, alebo ist na turu niekam, alebo na pivo ked uz tak
@14
@marleymt môžeš, si jedna z mála! dúfam, že v lete sa zas budem môcť pridať na nejaký výlet!