je rozdiel v pojmoch "nie, všetko, čo napíšem, sa zhoduje s realitou" a "nie všetko, čo napíšem, sa zhoduje s realitou". prva moznost je totiz totozna s nasledujucou odpovedou a druha moznost je jej protiklad.
teda keď sa ku mne dostane, že si o mne dakto dačo nepravdivo myslí, tak robím kadečo len preto, aby som ho v jeho presvedčení utvrdila. robím to aj v realite.
A kebyže teraz zahlasujem že neklamem mohli by ste to brať ako potencionálnu lož pretože klamem a keďže každý kto klame bude hovoriť že neklame tak klame a potom je pár jedincov ktorí neklamú a naozaj neklamú, takže kde je pravda ?
@natashatko neznášaš klamárov a pritom napíšeš že si z Boom Belgie.Klame tu jednoducho každý už aj tým že se hanbí za mesto v ktorom žije a ty si tiež jedna z nich.Ale to je tvoja vec.
Vo vážnych veciach s ľuďmi, s ktorými sa dlhšie poznám, neklamem nejak zásadne. Jedine ak sa hanbím povedať pravdu, tak sa trochu vykrúcam, poprípade ak niekoho nechcem uraziť, tak trochu zaklamem. Nemyslím si že takýto spôsob klamania je zlý. Vždy je lepšie povedať "Musím ísť." než "Dnes je tu s tebou hrozná nuda. Daj mi pokoj."
Ale keď som bola mladšia, tak som na pokeci mala úplne fake nicky a robila si srandu z ľudí
keď sa nedá skryť pravé meno tak si tam napíšem nejakú kravinu, nikdy nezadávam svoju pravú adresu ani mobil, taktiež nerada udávam svoj dátum narodenia.. deň a mesiac pozmením, ak sa nedá ukryť, ale rok ostáva vždycky ten istý - reálny na vlastnú obranu ale treba uviesť, že to nerobím z potreby si vymýšľať, ale z bezpečnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
O vaznych veciach neklamem.
a mám z toho strašnú zábavu.
Ale keď som bola mladšia, tak som na pokeci mala úplne fake nicky a robila si srandu z ľudí