Prikrášľujete údaje, keď píšete životopis alebo sa snažíte uvádzať absolútnu pravdu? Stalo sa vám už, že ste zavádzali napr. s ovládaním jazyka a na pohovore vás potom "odhalili" alebo naopak, že toto malé zaklamanie vám pomohlo dostať sa tam, kam by ste
keď som na VŠ posielala životopis, tak som napísala že viem všetky jazyky čo som uviedla na úrovni B2 a aj keby som tam napísala že ovládam svahilštinu na úrovni C8 tak by im to bolo jedno
nNeklamem. Ale na jednom pohovore som sa cítil ako taký klamár, keď som sa tým 4 tetám snažil vysvetliť, že môj odbor sa naozaj študuje 4 roky na bakalára a nie 3 ako je bežné Potom sa ma ešte spýtali ako sa volá dekán...nevedel som Nezobrali ma
asi by to nedopadlo najlepšie keby som uviedla čistú pravdu v kolonke vlastnosti a záľuby- celodenné relaxovanie, hranie videohier, obsesné nakupovanie a neschopnosť uznávať autority
CV je ešte slabý odvar.. najlepšie sú tie skype pohovory keď sa pýtajú na dobré a zlé vlastnosti to si vážne myslie, že im tam niekto povie pravdu, že je lenivý ?!
Ako sa to vezme.. Istého času som si za každým neúspešným poslaným CV pripísala do schopností nejakú zbytočnú podivuhodnosť. Pochopiteľne som nikde prijatá nebola. Ale vravím si, že si počkám - kým nepríde zamestnávateľ hodný môjho (ne)zmyslu pre recesiu, asi by sme si aj tak nesadli...
Zatiaľ som takto nečinila a s pribúdajúcimi položkami asi ani nebudem, ale nechápem ako sa dá nevedieť robiť s excelom, milovala som sa v ňom ako 9-ročná hrávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Len sa snažím všetko napísať čo možno najkrajšie. No keďže písať pekne neviem, veľa skúseností tam radšej ani neuvádzam
Na začiatok pomôže správny spelling excelu