priatel mi neklame ( vie ze keby klamal tak sa to dozviem, a urcite by nechcel aby som ja jemu klamala lebo mne uveri fakt vsetko )
a kamosi? no tak poznam kedy klamu,vacsinou ma to dost nastve ale to sa teraz moc nestava ,ved tak ak su to male klamstva tie nikomu "neublizia" ..tie vacsie ...to je horsie
Pokiaľ nie je dotyčný výborný klamár, tak na to prídem hneď a pýtam sa.
Ak vie klamať dobre, tak nech si ma neželá, keď sa to prevalí Pokiaľ teda ide o niečo, čo stojí za pozastavenie. Ak nie, tak minimálne vytknem, na čo, preboha, mi klamal/klamala.
Ako tak citam,tak na 90% sa tu s vami zhodujem...Mne vadia aj klamstva z "milosti"...Ci uz je to medzi kamaratmi alebo vo vztahu...A klamstva kvoli malickostiam odsudzujem uplne...Ak je to malickost,tak nie je dovod klamat...A este ma napadla jedna otazka...Robite rozdiel medzi klamstvom a zatajenim?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a kamosi? no tak poznam kedy klamu,vacsinou ma to dost nastve ale to sa teraz moc nestava ,ved tak ak su to male klamstva tie nikomu "neublizia" ..tie vacsie ...to je horsie
nepoznám však človeka, ktorý by neklamal..........možná že naša imperátorka Radičová je svatá..............
Ak vie klamať dobre, tak nech si ma neželá, keď sa to prevalí Pokiaľ teda ide o niečo, čo stojí za pozastavenie. Ak nie, tak minimálne vytknem, na čo, preboha, mi klamal/klamala.