Samozrejme, počítam to na stovky krát! Niekedy je koniec koncov milosrdná lož podľa mňa lepšia ako pravda, ale s týmto faktom treba narábať veľmi, veľmi opatrne.
My ľudia sme napríklad niektorí stavaní priam na to, že až chorobne občas nedokážeme povedať pravdu.. .takže táto otázka mi príde absolútne bezpredmetná
Okrem toho!!! Nebolo vhodnejšie nazvať toto fórum "zvyknete oklamávať?"
@scooter Slovo "drbnutá" bolo použité v návale rýchlosti písania, a takto neskoro v noci sa mi nejako stráca moja dokonalá slovná zásoba, takže sa ti zaň osobne ospravedlňujem
Ale stejnak, neverím tomu, že existuje na svete jediná duša, ktorej odpoveď na tvoju otázku by bola "nie".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Samozrejme, počítam to na stovky krát! Niekedy je koniec koncov milosrdná lož podľa mňa lepšia ako pravda, ale s týmto faktom treba narábať veľmi, veľmi opatrne.
My ľudia sme napríklad niektorí stavaní priam na to, že až chorobne občas nedokážeme povedať pravdu.. .takže táto otázka mi príde absolútne bezpredmetná
Okrem toho!!! Nebolo vhodnejšie nazvať toto fórum "zvyknete oklamávať?"
Ale stejnak, neverím tomu, že existuje na svete jediná duša, ktorej odpoveď na tvoju otázku by bola "nie".
Kamarátovi hej.
A priateľke nie.