@waagbistritz69 to je vpodstate prezidentska republika, nieco na sposob Spojenych statov... nam prevlada zakonodarna moc, nie je to teda rovnovaha a nie som si ista, ci je spravne aby jedna zlozka moci prevysovala nad inou
ba všetkých jeden veľký bič
bolo by fajn ak by sa republika riadila tak aby napredovala v záujme obcanov, priemyslu, kultúry..
proste aby sa nerozdelovala vláda na opozíciu, aby fakt tá opozícia nebola taká, že "a just budeme proti aj keď koalícia má dobrý nápad a záujem" aby spolupracovali medzi sebou všetci politici..
takto sa nikam táto krajina nepohne..
a hlavne harabina do pice 5m pod zem poslať..ten hajzel čo si hovorí katolík, okráda tento stat viac ako všetci politici dokopy..
@efyks na to sú ľudia, aktivisti, ktorí mozu zozbierať podpisy na referendum a stat už musí vyhlásiť to referendum keď sa zozbiera veľa podpisov, a v nom sa to môže zmeniť.
@hetfield stale lepsie, ked ma niekto bohatstvo od narodenia, a moc ziska casom, je k tomu vedeny, ako ked to niekto ziska naraz..vsak vies, ako to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@hetfield prave som sa do teba zalubila, ahooj!
bolo by fajn ak by sa republika riadila tak aby napredovala v záujme obcanov, priemyslu, kultúry..
proste aby sa nerozdelovala vláda na opozíciu, aby fakt tá opozícia nebola taká, že "a just budeme proti aj keď koalícia má dobrý nápad a záujem" aby spolupracovali medzi sebou všetci politici..
takto sa nikam táto krajina nepohne..
a hlavne harabina do pice 5m pod zem poslať..ten hajzel čo si hovorí katolík, okráda tento stat viac ako všetci politici dokopy..
no.. nejak si to neviem predstaviť, lebo zatial žiaden prezident nestál ani za máčny mak