V teoretickej rovine v praktickej sa stale bojim novych ludi...
Sasi, Pohromu a Pata, Petu a Ceciaka, Margitku aj Slackerbitch mi pride zlata...
A z chalanov neviem...
@samtord ja som sa stretol tu s vela ludmi nazivo aj nejake tie vztahy a zlomene srdcia odtialto su..na birdzi najdes vsetko
Ja @antifunebracka sme ti k dispozicii : D
@firestorm nebud sklamany mna tu tiez nikto nikdy neoznaci a to si myslim ze ma dost ludi pozna
V podstate tu ked niekoho stretmes v realite s birdzu vzdy sa tomu potesis lebo to je taka raritka
Ja by som rada šla von s Džidži, aventínkou (tú som síce stretla, ale bola som v práci, takže to sa neráta ) a s nespiacou
A z chlapcov nevieeem, to sa hanbím moc
ja urcite nespiacu, ked sa nam raz podari zosuladit volno a aj pjur a kurtku konecne po 100 rokoch zasa a v teoretickej rovine - Pata s frajerkou , Sasi, puberta, kaisera, melancholika, limetku, h8u, hellium, lawey, torpiho, fejkovu coca colu a taaaak.. isto by sa ich aj viac naslo
uff, az sa mi hlava zakrutila z tej socanx z tej predstavy
neviem ake by to bolo naozaj nazivo, ale castokrat si predstavujem hypoteticke stretnutia a interakcie s roznymi ludmi odtialto, neviem ci sa to da nazvat ze by som vyslovene chcel ale ze by to bolo zaujimave
maya by som rad videl po cca 10 rokoch.
a vlastne vela starych gesichtov z tej ery 2008-2010, ze co s nimi je.
z terajsej generacie najviac si staphylo (bez ironie!)
potom zajko, melan, karci, wisti a dee by uz tiez mohol zase dobehnut na flasu
@torpedo08 nevystupil si ty nahodou vcera rano uplne najebany z 93ky na SAV? lebo ak nie tak mas dvojnika.a vlastne ani neviem ci to bolo vcera mozno v pondelok
@filinko Kámo, vieš, že som ti vždy k dispozícii A môžeme zobrať aj Kakofonicku a každého, kto ma spomenul. Ja bych prizval ešte aj Lochnesska a Deeho, to by bola iná pánska jazda!
@torpedo08 zaprve, zaujimavost objektu je relativny pojem velmi silno zavisiaci od zaujmov subjektu.
a scasti aj vdaka tomu,
zadruhe, vseobecne pravidlo, clovek sam je v zasade osobou najmenej kompetentnou na spravne posudenie vlastnej zaujimavosti (, atraktivnosti, vzdelanosti, inteligencie, schopnosti vramci skillov, a podobne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale občas ma zaujíma, čo robia takí ľudia, čo sem prestali už chodiť a písal som si s nimi pred 4 rokmi ...
Sasi, Pohromu a Pata, Petu a Ceciaka, Margitku aj Slackerbitch mi pride zlata...
A z chalanov neviem...
Ja @antifunebracka sme ti k dispozicii : D
podme dat birc stretko!
@dreyjir birdz bukake
Za mňa prosím pekne:
Wištingerka, Majmaradka, Lojzíčka, Melancholika, Kaizer Šéfka a mnohých iných.
Ono je to dosť diskutabilné, pretože otázka skúr znie, kto by chcel stretnúť mňa?
Je viac ľudí, ktorí sú mi sympatickí a ktorých by som chcel poznať aj osobne. A som veľmi vďačný za tých, ktorých poznám
V podstate tu ked niekoho stretmes v realite s birdzu vzdy sa tomu potesis lebo to je taka raritka
A z chlapcov nevieeem, to sa hanbím moc
ja urcite nespiacu, ked sa nam raz podari zosuladit volno a aj pjur a kurtku konecne po 100 rokoch zasa a v teoretickej rovine - Pata s frajerkou , Sasi, puberta, kaisera, melancholika, limetku, h8u, hellium, lawey, torpiho, fejkovu coca colu a taaaak.. isto by sa ich aj viac naslo
Ja by som chcel stretnúť hlavne surfiho a admina.
neviem ake by to bolo naozaj nazivo, ale castokrat si predstavujem hypoteticke stretnutia a interakcie s roznymi ludmi odtialto, neviem ci sa to da nazvat ze by som vyslovene chcel ale ze by to bolo zaujimave
maya by som rad videl po cca 10 rokoch.
a vlastne vela starych gesichtov z tej ery 2008-2010, ze co s nimi je.
z terajsej generacie najviac si staphylo (bez ironie!)
potom zajko, melan, karci, wisti a dee by uz tiez mohol zase dobehnut na flasu
Maximalne s Tomasom dame dalsi trip niekam po Azii
vsetkych ostatnych co som chcel uz som stretol.
a aj par co som nechcel
a scasti aj vdaka tomu,
zadruhe, vseobecne pravidlo, clovek sam je v zasade osobou najmenej kompetentnou na spravne posudenie vlastnej zaujimavosti (, atraktivnosti, vzdelanosti, inteligencie, schopnosti vramci skillov, a podobne)