Mne osobne tu chýbala stránka pre nás klávesákov rada by som vedela kolko je tu takých Aký nastroj pouzívate ? co radi hrate ? viete improvizovat ? aky je vas vztah ku klávesám ?
mám rada klávesy.. mám rada klávesákov viem improvizovať, keďže nezahrám ani Medveďku daj labku, takže stláčať klávesy ako mi zíde na um nie je problém
juuuj, klavesy sa mi zdaju tazke a moc ma na ne nelaka hrat...ale v muzike sa daju peckovo vyuzit
ale raz sme s kamosom blbli na klavesoch a zo srandy sme sa nazvali (akoze ta kapela, resp. projekt) C dur a album prvy sa mal volat A mol...mozte hadat, na ktorych klavesoch sa hralo
klavesy mam velmi rad... nastroj ktory nesmie chybat v kapele najlepsia znacka co poznam je podla mna Korg...
Yamahy sa tiez celkom daju ale Korg je Korg
a este ste zabudli roland to je tiez peckova znacka
ja mam doma piano Casio... pretoze som dost dlho hrala len klasiku ale teraz sa zacinam venovat klávesom a na to mi vobec nestaci tych 8 efektov co tam je ... planujem si nieco kupit ale sankra ked je to take drahe...
jj to je pravda zvuk klavira je nenahraditelny a ma to svoje caro hrat na dobrom klaviri/krídle ale klaves poskytuje tiez mnostvo moznosti naviac + prenasatelnost
klavir ci klaves, kazdy ma svoje vyhody a pre kazdeho sa hodi nieco ine podla toho co chce hrat...
je to tak ako rozdiel medzi španielkou a elektrickou gitarou. elektrika ma mnozstvo moznosti, peckovych efektov a da sa na nej poriadne vyhrat ... ale španda je proste španda... ten zvuk nenahradis...
milujem klavesy a milujem moje varhany ale keby som mala doma klavir tak by som bola v siedmom nebi...a najradsej hrajem elisku od beethovena ale inac aj nieco ine podla toho aku mam naladu niekedy aj my immortal od evanescence
chodila som na klavir k prisernej zenskej, nesmierne ma to nebavilo a neznasala som to, nakoniec to skoncilo tak, ze ma odtial vyhodili ale teraz, ked som zabudla na vsetky noty a rytmusy a allegro a staccato a madarske ludove piesne, ktore som hravala na koncertoch, obcas zasadnem za klavir a hram podla sluchu a normalne ma to bavi! zuska mi do zivota predsa len nieco dala- presvedcenie, ze tam svoje dieta neposlem, kym ma o to nebude prosit
ja som rodicov presviedcala 3 roky aby ma pustili na zusku nakoniec ma pustili a 5 rokov som hrala klasiku. A bavilo ma to... az som zacala hrat v kapele na basu a mali sme tam klavesacku. A mne sa strasne videlo ze si moze hrat len tak co chce nemusi to 4 mesiace cvicit aby sa to vobec dalo pocuvat a tak som si povedala ze sa to musim naucit... trvalo mi asi rok kym som bola schopna nieco vypotit a ucila som sa viac menej sama pretoze moja ucitelka improvizaciu nevedela... a nedavno ma zavolali ci by som nesla hrat do kostola na mládeznickych omsiach a tak som suhlasila... zo zaciatku to teda bolo nieco hrozne lebo som sa neevddela hnut a tam je to väčšinou o improvizacii ale teraz je to uz v pohode a stale sa ucim nieco ine a nehorazne ma to bavi ... a ta klasika mi uz ide hore krkom. stale sa mi to paci ale nechce sa mi to uz cvicit tak dlho ... uz sa tesim az zabsolvujem a budem si hrat svoje prkotiny
Hram na keyborde 10 a rada improvizujem-niekedy iba z lenivosti ze sa mi nechce ucit nic nove tak si vymyslam melodie trraz skusam husle tak dufam ze ma to tiez bude tak bavit...
ja sa venujem klavesom, skladfam vlastnu tvorbu a tvorim aj kover verzie znamich interpretov ako klasika by sa dala nazvať aj JEAN MICHAEL JARE, ktory to na klavesoch vie poriadne rozbaliť
Zdravím, hľadám klávesáka/klávesáčku do kapely. Skúšobňu máme v Žiline a štýlovo chceme hrať rock/pop a neskôr aj vlastné pesničky. Kontakt: miroslavv.ivanis@gmail.com mobil:0902081952. Ak máš záujem ozvi sa, nehľadáme žiadneho virtulóza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale raz sme s kamosom blbli na klavesoch a zo srandy sme sa nazvali (akoze ta kapela, resp. projekt) C dur a album prvy sa mal volat A mol...mozte hadat, na ktorych klavesoch sa hralo
Yamahy sa tiez celkom daju ale Korg je Korg
a este ste zabudli roland to je tiez peckova znacka
ja mam doma piano Casio... pretoze som dost dlho hrala len klasiku ale teraz sa zacinam venovat klávesom a na to mi vobec nestaci tych 8 efektov co tam je ... planujem si nieco kupit ale sankra ked je to take drahe...
klavir ci klaves, kazdy ma svoje vyhody a pre kazdeho sa hodi nieco ine podla toho co chce hrat...