@1 Googliť to je jedna vec a osobné skúsenosti vec druhá v obchode napr v Nay si môžem pozrieť koľko chcem, ale z pozerania veľa neviem ako sa bude na nej doma písať ide mi aj o hlučnosť.
@godzila tak potom ti stačí iba poradiť značku... ja mám Logitech a tie sú vraj kvalitné (som spokojný zatiaľ, mám bezdrôtovú), zlé nie sú ani Microsoft a Genius.
určite nekupuj Labtec, shity najväčšieho zrna, vidno aj na cene
Majo ti nasiel asi to s najnizsou cenou. Inak si AGEM pochvaluje pomerne dost ludi, ja som tam nenasiel nic co by mnou trhlo a preto AGEM nepatri medzi moje sopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
určite nekupuj Labtec, shity najväčšieho zrna, vidno aj na cene
spod ruky ju máš za 1 euro
2./ Aj TRUST obcas vyrobi nieco podarene . . . ale aj tak sa skor preslavil volantmi.
---
Ja mam HP Standard USB Keyboard SK 2004 (DT528A#AKR) 14.08 € s DPH
a som spokojny. Je to normalna bezna OEMka.
@11 vyzerá tak stroho, ale kvalita by tam mala byt a po diesingovej časti dobre vyzerá
Moja zostava PC keby nieco
K @11 je to klasika z dost kvalitnych kusov.
@12 k MICROSOFT CURVE KEYBOARD 2000 nemam uzivatelske skusenosti, ale vyzera to dobre.
Od Microsoftu mam z poslednych modelov "Microsoft Reclusa Gaming USB Keyboard Powered by Razer EN" a v pohode, len skoda toho ENka.