tak si dnes cestujem v Košickej MHDčke, vyhepená z pekného dňa a zrazu sa len obzriem - týpek mi rozopína vrecko na taške -.- v autobuse plno ľudí a všetci ticho? toto ma dnes totálne nasralo
@tomias pozrel na mna ako na debila a odisiel (akurat sme vystupovali)
@semhamforas to je pekne ze to tam je napisane, na veci si treba davat predsa pozor nie len v MHD a to ze tam daju cedulku tak neospravedlnuje to ze niekto ide kutrat cudzim ludom veci nie? ved halo
@nightmare96 ja som takto ista v elektricke davno, a obcan tmavsej pleti mi zacal rozopinat ruksak, a tiez vsetci ticho, tak som zacala na nho kricat aby som uputala pozornost a vsetci ho videli a nemohol to na nikoho ineho tam uz skusat tak sa scvrkol posrany a na dalsej zastavke hned vystupil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@wuttasi vynadala som mu, ale mala som sto chuti mu jednu vrazit. a mna to dost prekvapilo ze ludia co to videli sa len prizerali.
@sugy1 to nemalo vyznieť ako denníček, jednoducho ma to nasralo .. ale vidim ze asi bola chyba sem nieco taketo davat, no, nevadi.
ale tak..co si zrobila?
a co si mala v tom vrecku?
ako si to riesila?
@semhamforas to je pekne ze to tam je napisane, na veci si treba davat predsa pozor nie len v MHD a to ze tam daju cedulku tak neospravedlnuje to ze niekto ide kutrat cudzim ludom veci nie? ved halo
@uggla bohuzial no...