Ahojte,
chcem sa spýtať,či nepoznáte nejaký prípravok pre mačku, ktorým keď ju ošetrím odpadnú jej kliešte ktoré už má. Bohužiaľ nechce držať hlavu tak ako potrebujem, takže jej ho neviem vybrať. Za každú normálnu radu ďakujem.
Náš kocúr vonka má stále kliešte (stále myslím raz za týždeň aspoň dve) a na Liptove bol kliešť skôr zriedkavosť nedávno. Ale on neprotestuje keď mu ich vyberáme, drží jak hluchý dvere. Inak viem len o prípravkoch ktoré nejako votrieš do srsti alebo neviem a kliešte sa potom nedržia na zvieratku alebo jednoducho ich odpudzuje.
@kierkegaard Nikdy nemal toľko kliešťov čo tento rok .. ešte len začalo byť teplo a už mal 8 kliešťov a jedného ma tesne pod bradou a tak nechce držať hlavu ja už neviem čo mám s ním robiť. Doma mi nezostane a keď niekam ide vždy príde s kliešťom... nenávidím toto obdobie
pipetu Frontline alebo Advantix (majú zvlášť pre psy a zvlášť pre mačky) ... neviem síce či to odpudí už pricucnuté kliešte, no ale oni napokon aj tak same odpadnú... dôležité je aby ďalšie neprišli. ale tento rok ich je ozaj ako maku... normálne nechápem :/
Zvieratko ti môže kvôli kliešťom aj uhynúť...určite nečakaj, kým samé odpadnú a preventívne niečo urob. Spomínaná pipeta alebo sa poraď so svojím vetom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov