@4 podla mna hej, lebo ked si vsimnes ma tam reklamu Opel - partner a kazdy kto to otvori a klikne tak zaplati tej nadacii 25centov.. podla mna to ma zmysel.. nie ako tie fb blbosti.. ale to sa iba domnievam
@lenkaska1 hmm ale veď logicky, keď niekde klikneš, odoberie ti to z účtu nejaké peniaze alebo nie? nie, toto by nemohla zpeňažiť nijaká organizácia a aj keby, tak by mi prišlo úbohe dávať peniaze len podľa počtu kliknutí
@poke zrejme ide o dôveryhodný projekt, ja som sa tam preklikal cez web rádia_FM a tam by hádam nepropagovali pyramídovky... to len ty asi tráviš moc času na fb a už ho vidíš všade. Daj si facku.
@poke na tú stránku príde 100k ľudí a klikne... Opel zaplatí 25k a predpokladá, že z tých 100k ľudí vďaka tej reklame vyrobí zisk minimálne 25k (čo pri predaji aút znamená možno 10 kusov)... podľa mňa celkom rozumné a reálne
ale aj tak som tam neklikol, lebo mi to príde nesprávne voči Oplu, keďže ja si aj tak auto kupovať neplánujem
@plyn nemám si prečo dávať facku, nepodporujem sebachvalu ani vystatovanie sa "že ja im darujem tie peniaze, tam mi dávajte kliky, lebo ich inak nedám a pod." kliknutia sa nedajú nijako speňažiť takže to kliknutie vnímam ako vystatovanie sa a úbohosť..
dobrý človek penaize venuje aj bez toho, koíľko má kiliknutí a nemusí sa tým vychvaľovať a zlý nevenuje tak či tak, takže som síce klikol (ale len z dôvodu žeby to bolo neviem z akých galaktických anomalít pravdivé)
@poke "ale len z dôvodu žeby to bolo neviem z akých galaktických anomalít pravdivé"
veď to, že tam klikne čo najviac ľudí, znamená, že čo najviac ľudí uvidí reklamu Oplu.... Opel platí za každý klik 25 centov... takto funguje celá reklama na internete, google adsense, facebook, všetko... tak nechápem, čo je na tom nereálne
@strejdabob ok, veď ten klik som dal (keď to pomôže) ale i tak je to chvastúnstvo a úbohosť vystatova´t sa s tým, ale ok už som ticho, lebo tu prídu ešte moralizátori ktorí ma označia za bezcitného
@poke Proste čím väčšia návšetvnosť na stránke bude, tým viac ľudí uvidí reklamu Opel, a ten zaplatí ten klik - je to cena za reklamu.. proste idú mu tam ľudia..
Jednoducho aj na iných stránkach platia za kliknutia - čím viac kliknutí tak tým viac zisku z reklám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dúfam že pomôžem
pochybujem, že kliknutím nejak pomôžem ...
ale aj tak som tam neklikol, lebo mi to príde nesprávne voči Oplu, keďže ja si aj tak auto kupovať neplánujem
dobrý človek penaize venuje aj bez toho, koíľko má kiliknutí a nemusí sa tým vychvaľovať a zlý nevenuje tak či tak, takže som síce klikol (ale len z dôvodu žeby to bolo neviem z akých galaktických anomalít pravdivé)
veď to, že tam klikne čo najviac ľudí, znamená, že čo najviac ľudí uvidí reklamu Oplu.... Opel platí za každý klik 25 centov... takto funguje celá reklama na internete, google adsense, facebook, všetko... tak nechápem, čo je na tom nereálne
ake rafinovane
Jednoducho aj na iných stránkach platia za kliknutia - čím viac kliknutí tak tým viac zisku z reklám