ak poznate stranku klikacka.sk viete o co ide ked nie tak sa tam regnite pod mna Odporúčateľ dakujem vam ide proste o klikanie na reklamy za ktore budete plateni ak sa budete registrovat cez moj link potom nezabudnite potvdit registraciu lebo vam pride e
Sklamem vas, ale podla mojho (trochu odborneho nazoru) 99,99percent ludi, co sa regnu na Klikacka.sk NIKDY NEDOSIAHNU minimalnych 200,- Sk na vyplatenie...
Napisal som o tom cely clanok na mojom odbornom blogu:
(sirte dalej moj pravdivny clanok, nie rozne registracne linky).
teraz ignorujuc to, ze spamujes, a vlastne by som ti to mal zmazat, tak, ti hovorim, ze cela tvoja aktivita je zbytocna, lebo klikacka.sk nikdy nebude v slovenskych podmienkach v roku 2008 fungovat, fungovala by, ak by vznikla pred 10-15 rokmi a nie u nas, ale v nejakej krajine typu USA, kde by bolo dost inzerentov...
HneĎ som si to myslel že to je nejaká prkotina - keď som uvidel slovo klikačka. Neviem prečo ešte stále existujú ľudia čo veria v takýchto ,,zarábačoch,, na nete. Keby si sa naučil pracovať dajme tomu s grafikou - tak môžeš ponúkať svoje služby a viaš si tak aj niečo privirobiť a nemusíš tu ako blbec klikať na rôzne blbosti a nemusíš spamovať všade kde ťa napadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Napisal som o tom cely clanok na mojom odbornom blogu:
» www.abaffy.net/post/39/Blbost-...
(sirte dalej moj pravdivny clanok, nie rozne registracne linky).
teraz ignorujuc to, ze spamujes, a vlastne by som ti to mal zmazat, tak, ti hovorim, ze cela tvoja aktivita je zbytocna, lebo klikacka.sk nikdy nebude v slovenskych podmienkach v roku 2008 fungovat, fungovala by, ak by vznikla pred 10-15 rokmi a nie u nas, ale v nejakej krajine typu USA, kde by bolo dost inzerentov...
viac v mojom clanku (vid vyssie link)