@assasins je mnoho ľudí čo klinickú smrť prežili... Klinická smrť je keď je človek na pár minút mŕtvy (infarkt, nehoda) a potom sa lekárom podarí oživiť ho.
Klinická smrť - je definovaná ako zástava životne dôležitých funkcií organizmu - dýchania a/alebo činnosti srdca, no v tomto štádiu ešte nedochádza k nezvratnému poškodeniu mozgového tkaniva.
o tom by som ti vedel velmi vela hovorit. celkovo o nadprirodzenych veciach by som ti vedel hovorit. ak hladas literaturu, odporucam jednoznacne raymonda a. moodyho
Mimotelový zážitok už vedia vedci vyvolať aj umelo. Na Discovery dávali o tom dokument (nejaký diel "cestovanie červou dierov s morganom friemanom" a aj ho niekedy opakujú), princíp je taký, že ťa dajú do miestnosti kde je tma, dajú na hlavu takú špciálnu helmu, ktorú daný vedec nazval "božia helma" a tá helma nejakým spôsobom pôsobí na časť mozgu a tým vyvolajú mimlotelový zážitok. Človek vidí akoby sa vznášal, a telá bez hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Klinická smrť - je definovaná ako zástava životne dôležitých funkcií organizmu - dýchania a/alebo činnosti srdca, no v tomto štádiu ešte nedochádza k nezvratnému poškodeniu mozgového tkaniva.
nieje to výmyseľ ale to či je to krásne to je skôr určite individuálne
@antifunebracka diki moc, skúsim toho raymonda a moodyho zohnať.
@turion a nenapísal by si mi do Ts-ky ktorý dvaja to sú? Dosť ma to zaujíma čiže by som sa s nimi rád pozhováral
@momo48 neskúsiš si spomenúť? prosím
@zajko30 no to je krutá pravda