ak s tým máte skúsenosti,opíšte mi to prosím ,v poslednom čase ma to dosť zaujím vďaka...a nie že všetci idete písať-išiel som za svetlom atď..vaše pocity pri tom/či už pri vašich známych/..
a ospravedlňujem sa nedala som možnosť NIe A ANI NECHCEM ZAŽIŤ
nezazila som ,ale ak by som niekedy v buducnosti zazila klinicku smrt,tak aspon by som vedela aky je moj momentalny stav a teda kam by som sa asi po smrti podela....vacsina ludi ktori to zaziju sa snazia byt lepsimi ....precitaj si knihy :Zivot po zivote od Raymonda A.Moodyho a knihu Cesty do minulych zivotov..zivot pred zivotom
poznám jedného chalana kt. prežil klinickú smrť, nepamätá si poriadne čo sa pred tým stalo, vlastne ani týždeň predtým alebo potom, dosť dlho mu trvalo kým opäť začal hovoriť a podobne.... takže rečiam že niekto uvidel svetlo alebo počul hlasy odvtedy neverím
@janehonda som rád že sa tu našiel niekto koho zaujímajú veci tohto smeru. Tiež sa o klinickú smrť zaujímam dlho. Ak chceš tak napíš ts-ku, podelím sa o informácie
v živote som klinickú smrť neprežil, no ľudia ktorí sa s tým stretli opisujú neobyčajne zvláštne pocity, raz sú to pocity šťastia, raz utrápenia ...
zvyčajne sa potom uvedomia čo v živote mali a stratili. ich život sa úplne mení ...
chcel by som to zažiť, chcel by som zmeniť svoj život, vniesť doň niečo nové, krásne ....
Prepáčte priatelia, prednedávnom bol v stánklu DVD dokument, ktorý sa v čase 45 minut zaoberal klinickou smrťou. Aj ja sa v rámci záujmu zaoberám štúdiom tohto paranormálnehop javu.
Bohužiaľ, priatelia, som skeptik. Väčšina zrejme pozná knihu dr. Raymonda Moodyho, ktorý popísal zážitky spred prahu smrti. K tomu treba dodať, že autor ako veriaci človek často neúplne parafrázoval dokumenty.
Obávam sa, že svetlo na konci tunela a podobné veci, v stave klinickej smrti sú len "hry" mozgu. Kým telo nemá dostatok kyslika, mozog ešte pracuje v posledných záchvevoch vytvára fantastické obrazce.
Urobte si malý test predstavivosti vášho mozgu.
Poz&erajte niekoľko minút, takých 5-10 na oblaky, zaručujem vám, že mozog začne ich usporadúvať od obrazcov, ako ukážku predstavivosti mozgu.
Savy klinickej smrti nie su pre mňa relevantnuým dôkazom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ospravedlňujem sa nedala som možnosť NIe A ANI NECHCEM ZAŽIŤ
v živote som klinickú smrť neprežil, no ľudia ktorí sa s tým stretli opisujú neobyčajne zvláštne pocity, raz sú to pocity šťastia, raz utrápenia ...
zvyčajne sa potom uvedomia čo v živote mali a stratili. ich život sa úplne mení ...
chcel by som to zažiť, chcel by som zmeniť svoj život, vniesť doň niečo nové, krásne ....
Bohužiaľ, priatelia, som skeptik. Väčšina zrejme pozná knihu dr. Raymonda Moodyho, ktorý popísal zážitky spred prahu smrti. K tomu treba dodať, že autor ako veriaci človek často neúplne parafrázoval dokumenty.
Obávam sa, že svetlo na konci tunela a podobné veci, v stave klinickej smrti sú len "hry" mozgu. Kým telo nemá dostatok kyslika, mozog ešte pracuje v posledných záchvevoch vytvára fantastické obrazce.
Urobte si malý test predstavivosti vášho mozgu.
Poz&erajte niekoľko minút, takých 5-10 na oblaky, zaručujem vám, že mozog začne ich usporadúvať od obrazcov, ako ukážku predstavivosti mozgu.
Savy klinickej smrti nie su pre mňa relevantnuým dôkazom...
myslim ze jedna osoba z birdzu to prezila aspon tak hovorila...
@gretchen akurat mne pripominas nickom jednu osobu