Keďže túto stránku navštevuje veľa ľudí poprosím vás všetkých o pomoc. Kamarátovi som stratila šedý klobúk, áno podľa nadpisu z kauflandu za jedno jediné euro a ja som si ho požičala a stratila. Keďže to bol jeho najobľúbenejší a mňa to mrzí a chcem to ne
je to od teba pekné. Mne už toľko ľudí niečo stratilo alebo pokazilo, ale ani nemali tú snahu sa ma spýtať, koľko to stálo alebo mi to nejak nahradiť... táto dnešná hrozná nevychovaná mládež
A k tomu tovjmu, neviem ti poradiť, ja som tam klobúk nikde nevidela, a tomu ver, že by som si to JA všimla, najmä keď ide o handry... možno to bolo už dávnejšie... takže fakt asi len ako ho niekto má, čo pochybujem...
@dandybrendy mňa to moc mrzí lebo ja mu len kazím veci a sľúbila som že ten klobúk sa postarám ako oko v hlave a celé zle tak sa snažím to nejako napraviť hej, už to bolo davnejšie škoda :/
@piter09 či nevie niekto o tom klobúku teda či si ho niekto nekúpil a ak ho doma má, tak by som ho od neho kúpila
@magick55 ja som to aj blbo napísala ten klobúk si kúpil dávnejšie ale keďže bolo za 1 € tak je zapamätateľnejší a vieš ak si ho niekto kúpil a nenosil ho tak som chcela nech sa ozve ja by som ho kúpila lebo potrebujem taký istý
však to áno asi aj zoženiem iný , ale viem že by sa potešil keby taký istý dostane aj späť. Toto bola taká posledná možnosť že bude taká náhoda a niekto bude vedieť o akom klobúku to tu točím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A k tomu tovjmu, neviem ti poradiť, ja som tam klobúk nikde nevidela, a tomu ver, že by som si to JA všimla, najmä keď ide o handry... možno to bolo už dávnejšie... takže fakt asi len ako ho niekto má, čo pochybujem...
@piter09 či nevie niekto o tom klobúku teda či si ho niekto nekúpil a ak ho doma má, tak by som ho od neho kúpila