Čaute ľudia, chcelo by to nejakú poriadnu párty najlepšie v klube v Bratislave. Kluby tu vôbec nepoznám, takže neviem kam sa oplatí chodiť a kam nie, keď hľadám poriadnu zábavu. Keď vám niečo napadne tak píšte
@masi31 Aké máš rád kluby? Snobské, študentské, undergroundové? A štýl hudby?? Slušnejší podnik je napr Masquarade, the club, 1000 a 1 noc.. ale ja mám aj tak najradšej Subclub alebo Batelier, tam si skor pridem na svoje
Som z BA a urcite nie Trafo Casey tam dostanes po hube len tam dojdes . Velmi doporucujem cez akademicky rok vysokoskolske kluby Elam a Unique. Ak chces seriozne super ludi dobru zabavu a dobry drink tak jedinecne Nu Spirit Bar( vstupnemu sa vsak nevyhnes) Inak aspon raz treba navstivit plaz pod Ufom (novy most) je to open air a je tam vazne dobre . Potom este rockove podniky Randal club a Barrock su vkuse dostupne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A v Trafe hrajú neznesiteľnú komerciu
ja mam najradsej KC Dunaj