Ahojte, potrebovala by som poradiť ako začať robiť kľuky. Potrebujem sa to naučiť, len neviem ako začať. Nikdy som ich robiť nevedela. Nejaké rady na začiatok (...a prosím majstrov sveta aby si blbé komentáre nechali pre seba aj vy ste nejak začali
Zalezi ake .. kluky su vacsinou frezovane alebo kvalitné su kovane. Samozrejme tam je potrebné umenie kovania alebo kvalitne nastrojove kovanie. Cena takych kluk je v stovkach eur zaleziac od motora. Vyuzivaju sa s kovanymi ojnicami a dalsimi dielmi v motosporte. Takze zakladom je spravit si adekvatnu skolu, t.j. v kovovyrobe a obrabani kovov. Drzim palce. Zenam zdar!
Ty máš problém v tom, že nevieš ako technicky správne urobiť klik, alebo že nevládzeš urobiť klik? Ak prvá možnosť, tak video v 1. komente. Ak druhá možnosť, tak treba začať s jednoduchšími variáciami napr. s klikmi na kolenách. Alebo keď máš blízko domu streetworkoutové ihrisko, tak skús australian push ups, alebo kliky o takúto zahnutú tyčku, ako je pri bradlách
Skusaj najprv plank, vydrzat co najdlhsie.
Potom kliky na kolenach, ale poctive.
Napriklad freeletics ma dobre naucne videa, cekni ich
A potom by ti mohli zacat ist aj ozajstne
Tiez sa v tomto chcem zlepsit ale mam hrozne slaby core a rucky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Potom kliky na kolenach, ale poctive.
Napriklad freeletics ma dobre naucne videa, cekni ich
A potom by ti mohli zacat ist aj ozajstne
Tiez sa v tomto chcem zlepsit ale mam hrozne slaby core a rucky