To podľa toho čo ťa baví Buď čítaš tie dievčenské romány s veľkými písmenkami, alebo skôr s tými malými, veľa ľudí v mojom veku si vyberá knihy práve podľa toho Ale práve som dočítala Rachel Gibsonová-Láska na ľade, celkom pekná knižka taký ten american happy-end, trošku dosť gýčová love-story, ale dala sa
čítal som si ŽSR Ž1 (dopravný predpis pre železnice) a ešte smernice pre zriaďovanie a vedenie vlakov ZSSK Cargo...ale tebe odporúčam to prvé sú tam aj obrázky
Terry Pratchett - Nohy z jílu (Od tohto autora som čítala už aj lepšie, dokonca aj oveľa lepšie, ale nie je zlá. Dokonca si myslím, že s hliadkou patrí medzi tie vydarenejšie. Aby som to ale zhrnula - baví ma, chvíľami veľmi, chvíľami menej.)
Aj ja chcem mať niekedy problém, že neviem čo čítať
a keby som mala rozčítanú len jednu nech vojde ten pravý(lindgvist) mám rozčítanú od vianoc(nejak sa nemôžem prinútiť ju dočítať..) dom v stráni(kukučín) akosi ma po 50 stranách prestala baviť(asi kvôli jazyku, ktorým píše). Aj ja teba(matkin) tú som odložila lebo som musela, nie preto, že by ma nebavila... A aktuálne aj skutočne čítam Hostiteľa (S.Mayer)
To je asi všetko, ale aké druhy čítaš??
@greendgirl na akej škole je dom v stráni povinná?
Bez lítosti (z archivu kriminalne služby)- JAN POLCER
a je dost stara myslim že to nikde nenajdes keby nahodou a ak hej tak cela kniha je jeden pribeh dokym som to zistila kedže sa to delí na 100 dielov a každy koncil tak bez konca ... no ale fakt mi dalo zabrat kym som pochopila že to je spolu a este stale som nikde neprisla nato že akože kde to nadvazovalo
mrte vela vole nikdy nemam cas citat cize mam rozcitane este z minuleho roku The Host, Burlive Vysiny, a z tohto roku Star Wars (4, 5, 6 v jednej knihe), Pustny Kvet.. to je snad vsetko
Gríčsku čarodejnicu ... vraj to bol v čase mamkinej mladosti bestseller, tak som to vyskúšala ... miestami som vynechala nudné state a inak je to fakt dobré má to 4. časti
Lucy Maud Montgomeryová - Annin vysnívaný domov (4. pokračovanie Anny zo Zeleného domu). Viem, že je to dievčenský román, ale je to celkom dobré. Niesu ta žiadne záponé postavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Lotyšské (alebo litovské? teraz neviem) rozprávky
Mám ju. Tu.
Nie som ani na tridsiatej strane a už rumázgam.
@upirka113 jj je fakt bombová!
a keby som mala rozčítanú len jednu nech vojde ten pravý(lindgvist) mám rozčítanú od vianoc(nejak sa nemôžem prinútiť ju dočítať..) dom v stráni(kukučín) akosi ma po 50 stranách prestala baviť(asi kvôli jazyku, ktorým píše). Aj ja teba(matkin) tú som odložila lebo som musela, nie preto, že by ma nebavila... A aktuálne aj skutočne čítam Hostiteľa (S.Mayer)
To je asi všetko, ale aké druhy čítaš??
@greendgirl na akej škole je dom v stráni povinná?
@erika178 matkina mám rada naposledy som od neho čítala Polnočný denník
@mardzerin čo hovoríš na knihu Hostiteľ ?
a je dost stara myslim že to nikde nenajdes keby nahodou a ak hej tak cela kniha je jeden pribeh dokym som to zistila kedže sa to delí na 100 dielov a každy koncil tak bez konca ... no ale fakt mi dalo zabrat kym som pochopila že to je spolu a este stale som nikde neprisla nato že akože kde to nadvazovalo
@karin147 tá kniha je perfektná, čítala si aj ostatné od Evity?
Autora neviem, pravdepodobne kolektív, ale je zadarmo stiahnuteľná a keď si to takto zadáš do googlu tak ti ju určite nájde
--- je to pecka, ale urcite to necitaj triezva