Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto nechce predať knihu Kultúra hovoreného prejavu a za koľko. Ak nie, tak neviete, kde by sa dala stiahnuť celá kniha? Zatiaľ som našla len neúplné verzie...
ok, takze mam stiahnutu tu knihu, ale tiez nejake strany z nej chybaju, bohuzial..no, ak si z UPJS a uci vas to Ivancova, tak si to skus od nej pozicat, tu knihu, a nieco prekopirovat, pochybujem, ze budes potrebovat komplet celu knihu..ona je v pohode..myslim, ze sa nemusis obavat, ak nebudes tu knihu mat... teda..jeto moj nazor na nu a pod., kedze ma tento predmet ucila
@corferatu666 Hej, Ivančová vyzerá byť milá, je taká? Dúfam, že fakt tú knihu nebudem musieť mať celú, lebo sa nedá fakt nikde zohnať. Chcem sa ťa spýtať, čo myslíš, budem potrebovať Pravidlá slovenskej výslovnosti? Oplatí sa mi ich kupovať alebo ani nie? Vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme