Viete mi niekto poradiť nejakú super knihu, ktorá je o vesmíre a jeho záhadách napriklad: Čierne diery, singularita, horizont událostí, ohýbanie časopriestoru, časopriestorová kontinuita, vznik reality atd? Ďakujem.
parada super knihy chcem hlavne pre mamu na Vianoce ale aj mna to velmi bavi tak urcite si aj pozriem videa a knihy precitam aj ked mam toho uz dost nastudovane
@bomber15
alebo vesmír v orechovej škrupinke od Hawkinga. má to viac ilustrácií ako stručná história času a je to viac taká pop science, a z tej otázky mi znie že také hľadáš, senzácie a zaujímavosti, nie podrobné vysvetlenia.
@yoss veď je to nepopieram, prečítal som ju a mám ju na mieste kde ju mám stále pred očami a dokonca mi pomáha lepšie vyrovnávať chrbticu, čo viac si môžem priať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=80759...
alebo vesmír v orechovej škrupinke od Hawkinga. má to viac ilustrácií ako stručná história času a je to viac taká pop science, a z tej otázky mi znie že také hľadáš, senzácie a zaujímavosti, nie podrobné vysvetlenia.