čítali ste niekto túto knihu ? poznáte toho autora? Jan van Helsing. Čítali ste nejaké jeho knihy? Neviem sú tam také veci že keby mi to niekto povedal len tak tak si myslím že patrí na psychológiu. Ale mne to tak vygumovalo mozog že tomu verím. Čítali st
a presne ako vravi @1 dokaze vygumovt mozog ale ak mas na veci tvoj nazor nic ti to nezmenii iba ti ukaze aj iny nazor a moze to byt zaujimave ..ale niektore veci su tam fakt odveci ..ale inac je to fajn ked sa nedas ovplyvnit a zvazis co moze byt pravda a co nie
prečítala som z toho pár strán.....a ten autor by mal ísť asi na psychiatriu lebo mi to príde ako keby trpel paranojou v kombinácii s nejakou inou psychickou poruchou...
@4@11 Ja som len niekde čítala, že je to údajne skutočne poburujúce a názov nie je reklamným ťahom, ale pravdivým varovaním ľudí slabších pováh alebo konzervatívneho/dogmatického myslenia, či ako .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
taký nový Ivo Aštar Benda je to ....
... asi sa na to odhodlám ..zo zvedavosti.