Catcher in the Rye od Salingera mám po druhý krát rozčítané. Perfektná kniha, vyhral som ju na anglickej olympiáde a odporúčam (ale po anglicky, inak to nemá šmrnc).
Ďalej Sonny od autora Jo Nesbo. Zaujímavá detektívka, tiež odporúčam. Celkovo, tvorba Jo Nesba nemá chybu.
tuto » www.databazeknih.cz/knihy/indiani-j... Začal som ju čítať len predvčerom, takže veľa z nej som neochutnal, ale je super zatiaľ. Opisy indiánskych kmeňov zo zač. 20 storočia v južnej amerike... nemám čo viac dodať. Super.
@dreams155 nie nie. Citam Angela's ashes (Frank McCourt). Kniha (v anglictine) je super, film nic moc...
Mam rad tuto knihu. Je to o autorovom detstve.. zili v extremnej chudobe, surodenci mu umierali na hlad a choroby.,. ale autor to pise vsetko takymi detskymi uprimnymi, naivnymi ocami.. a napriek hrozam je to obcas vtipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
odporucila by som obe, ale woolf je genius skratka
a este storm of swords, ale tu mam rozcitanu asi uz rok a stale som iba v polovici
Ďalej Sonny od autora Jo Nesbo. Zaujímavá detektívka, tiež odporúčam. Celkovo, tvorba Jo Nesba nemá chybu.
Nadčasové myšlienky, otázky, úvahy zo života...
Koniec Detstva od Clarka, ale to bude na celý článok prečo by som ju odporučil.
Mam rad tuto knihu. Je to o autorovom detstve.. zili v extremnej chudobe, surodenci mu umierali na hlad a choroby.,. ale autor to pise vsetko takymi detskymi uprimnymi, naivnymi ocami.. a napriek hrozam je to obcas vtipne