Doporucujem vsetky knihy od Sapkowskeho, len pozor na spravne poradie citania Zaklinaca
Dalej je dobra Porota od Grishama, Norman Meiler - Katova piesen (trocha narocnejsie) , James Jones - Az naveky , Giorgio Faletti - Ja vrazdim .. zatial by stacilo
Taktiez suhlasim s Rockstarom ohladom Remarqua.
Pre psychopatov ohladom vojenskej techniky Toma Clancyho
Práve som odložil Vila Klimáčka - námestie kozmonautov - trochu zvláštne. Mezdi top 10 kníh kroré som kedy čítal určite patrí Orwell - 1984, Selinger - Kto chytá v žite, Nabokov - Lolita, Matkin - Polnočný denník, a páči sa mi aj Dominik Dán a John Lutz...
Milujem Syidneyho Sheldona na maderu spisovatel..."majster prekvapenia"... a akurat citam od neho "Prezrad mi svoje sny." na maderu, jak jednu obvinili z piatich brutalnych vrazd mozov, ktorych vrah najskor zabil a potom vykastroval ...aaa...cim dalej to citam, tym je to zaujimavejsie...
Ja som citala od Coelha: Alchymista, Demon a slecna Prymova, Jedenast minut. Jedna lepsia ako druha
A teraz som docitala piatu knihu od Douglesa Adamsa: Stoparov sprievodca galaxiou, Restauracia na konci vesmiru, Zivot, vesmir a vsetko, Zbohom a dakujeme za ryby, Zvacsa neskodna. Su to perfektne knihy, trocha zvlastne, ale clovek sa nasmeje.
Práve som dočítala Vlastný horo(r)skop od Ivana Kadlečíka - dosť dobrá kniha, ale keďže ja som osoba s veľmi špecifickým vkusom, netrúfala by som si odporúčať niekomu knihy. Samozrejme že existuje nespočetné množstvo dobrých kníh, ale nebudem ich tu písať, aby som náhodou na niektorú nezabudla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Je smutne,ale ja už moc nečítam,ale keď ešte nebol net a podobne tak určite niečo od Remarqua,jeho diela vcelku ušli
Doporucujem vsetky knihy od Sapkowskeho, len pozor na spravne poradie citania Zaklinaca
Dalej je dobra Porota od Grishama, Norman Meiler - Katova piesen (trocha narocnejsie) , James Jones - Az naveky , Giorgio Faletti - Ja vrazdim .. zatial by stacilo
Taktiez suhlasim s Rockstarom ohladom Remarqua.
Pre psychopatov ohladom vojenskej techniky Toma Clancyho
Veď som písal blog,že som sám,takže neboj,i keď domýšlavých je tu vela
Bruce Sterling: The Hacker Crackdown
Podpaľačka - Stephen King
Fahrenheit 451 - Ray Bradbury
Tulák po hviezdach - Jack London
Raňajky u Tiffanyho - Truman Capote
a teraz som docitala Parfum - pribeh vraha, film som sice nevidela ale kniha je dobra...
zajtra idem asi na lov do kniznice...
Joseph Heller : Hlava XXII
a fajn je aj od Borisa Filana : Wewerka
Len A Len COELHO !!!nič iné...
A od Coelha ešte Alchymista,Na brehu Rio Piedra som si sadla a plakala...,Piata hora.
Gorkij:Matka
Maxim E. Matkin: Polnočný denník
Iris Galeyová: Neplakala som keď otec zomrel
Kondáš a kol.: State z klin. psychológie
A teraz som docitala piatu knihu od Douglesa Adamsa: Stoparov sprievodca galaxiou, Restauracia na konci vesmiru, Zivot, vesmir a vsetko, Zbohom a dakujeme za ryby, Zvacsa neskodna. Su to perfektne knihy, trocha zvlastne, ale clovek sa nasmeje.
kedysi som cital beletriu na tony, teraz uz hlavne odbornu literaturu
Heller Joseph - Hlava XXII
Waltari Mika - Jeho kralovství
Tolstoj - Anna Karenina