Ahooj..Mám katastrofalny problem..Mi mame doma kocura ale davame ho vždy do pivnice..A do pivnice dala moja mudra babka lep na misi a moj mudry kocur sa do toho lepu chytil a je cely dolepeny..neviem cim to mam dat dole.skusala som ho aj umit no nezislo t
urcite by som s tym isla veterinarovi, nebude za toto pytat vela penazi a odstrani mu to v tom lepe su urcite chemikalie ktore nemoze mat na kozi a srsti
@puro789 to ma aky vyznam mat ho cez den v byte a v noci v pivnici? nema macaci zachod v byte alebo co? ved aj my mame macky, vacsinou su vonku, ale jedna je stale vo vnutri a aj spava normalne v izbe
@chingula má 14 rokov, to sa dá ospravedlniť...ako tak...
@puro789@pumaamravec chová mačky, kocúrov a iné hávede....tá ti možno bude vedieť poradiť...ale inak fakt úžasný nápad dávať kocúra do pivnice...buď rada, že babka nedala do tej pivnice jed na myši..
To asi nebude šikovný kocúr, keď potrebujete ešte aj lep na myši : D A to dokonca v tej istej miestnosti! : D No každopádne choď za tým veterinárom (aj keď tipujem, že ho ostrihá ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@puro789 @pumaamravec chová mačky, kocúrov a iné hávede....tá ti možno bude vedieť poradiť...ale inak fakt úžasný nápad dávať kocúra do pivnice...buď rada, že babka nedala do tej pivnice jed na myši..
@puro789 keby skapal aspin by si mala cas na to ucit sa slovencinu