Zdravím, som grafik, mam zasebou 2 Roky v photoshope, robil všeličo, od 50x50 log až po weby, ale stále neviem kodovať, a to mi chýba, potrebujem sa naučiť kodovať, tak hľadám niakú ochotnú osobu, ktora bi mi z tým pomohla, najlepšie na ICQ alebo SKYPE.
@rainbowwarrior ako vieš, že má naozaj 13 a nie kľudne aj 23? this is the Internet! a ako súvisia grafické schopnosti s gramatikou? či len tak, aby sa bolo do koho obúvať? a keby aj mal 13, treba sa chytať jedného slova, keď myšlienka je úplne niekde inde? táto diskusia nie je o tom, že on sa nazval grafik, ale o tom, že hľadá učiteľa kódovania.
A hľadám aj psychopatického škrečka, autistu ktorý má epileptické záchvaty, ale dokáže si zapamätať 237 miestne číslo...a napísal knihu : Práčky, kofola, bryndzové halušky a kvantová fyzika.
@rainbowwarrior to sume up: zložil si dokopy fake situáciu, ktorou si vlastne nič poriadne neukázal, neodpovedal si mi predovšetkým na otázku, prečo predpokladáš, že človek so základoškolskou gramatikou nemôže byť grafik a šiel si si masírovať ego na vymýšľaní ďalších urážok alá škôlkársky dvor. musel to byť pre teba pekný piatkový večer! očakávam nejakú pseudozábavnú odveci odpoveď, ktorá ma má uraziť, ako potvrdenie mojej sumarizácie
@anzu nie, teba nejdem urážať, vidím že vďaka tejto situácií si si o mne utvorila zlý obraz...ako prepáč, ale dnes mám dosť nanič náladu, a s etelnairom som si už vymenil pár ts,-iek, takže naňho podobrom ani nejdem, strata času
@fxx mám sa pustit do teba ? bol som tu ešte pred tým ako si tu bol ty, ale nezačnem, lebo ťa aspoň trochu poznám, a verím že to akého ťa poznám (t.j. normálny) si aj naďalej...
Grafik nepotrebuje vedieť kódovať ale ak to vie, nie je to samozrejme na škodu. Musíš sa však rozhodnúť čo chceš robiť a zamerať sa na to. Ak budeš aj kódovať aj kresliť, tak s veľkou pravdepodobnosťou budeš len šedý priemer a nebudeš ani dobrý grafik, ani dobrý koder, budeš niečo medzi.
Ak si myslíš, že máš v sebe vysoký stupeň vnímania, vizuality a cítiš farby alebo ti to už veľa ľudí povedalo a všimlo si to v tvojich prácach, tak sa venuj grafike a kašli na kódovanie.
Ak si myslíš, že máš veľa logického a analytického myslenia a v podvedomí máš pocit, že možno by si bol lepší v kódovaní, tak sa vykašli na grafiku a kóduj, programuj.
Predpokladám, že si mladý a ešte sa len učíš ako sa veci majú.
ja som sa css-ko slusne naucila kodovat tu, jednoducho tak ze som si v zdrojaku hladala ako sa tie veci volaju a cez gugl som si hladala ako s nimi spravim to co chcem.. a uz to viem sama.
take html som sa ucila sama ked som mala 9 rokov a nudila som sa, citavala som si maminu knihu..
a viac neviem, ale myslim si ze aj tie modernejsie sa naucis na podobnom principe. ked ti to bude niekto strkat do hlavy tak nic nebudes vediet a este ich budes otravovat.
@tenpatic ja si myslím.. grafiku robím už tých pár rokou .. a som v nej fakt dobrý, dosť ľudí to ocenilo, aj som popredával weby, loga, všeličo, ale kódovať sa potrebujem naučiť.. beriem to ako samozrejmosť keď som grafik.. aspoň HTML. Ale ja si o tom skratka potrebujem ,,Pokecať".. dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Grafik = Profesionálny grafik ktorý sa tým živv...
JEBO...:/
nebude to lepšie z netu? pri neosobnej komunikácii to bude len viaznuť (ak vôbec niekoho nájdeš )
www.w3schools.com pre začiatok.
to zabil
@kevin jeden smajl nestačí ?
prepac, daval som ich dokym som sa neprestal smiat
Už sa s tebou nemienim hádať, nedokážem sa znížiť na takú nízku a sprostú úroveň...
@rainbowwarrior ale smejem sa
Občas čítam tvoje príspevky,ale trapas nad trapas
@fxx mám sa pustit do teba ? bol som tu ešte pred tým ako si tu bol ty, ale nezačnem, lebo ťa aspoň trochu poznám, a verím že to akého ťa poznám (t.j. normálny) si aj naďalej...
jj,ty si tu bol,už asi na 500 nickoch
Btw. ty ma poznáš?
A už dosť, nemám na vás náladu ani čas, a nič také som vám nespravil kvôli čomu by ste sa do mňa mali takto púšťať, rýpať a navážať...
Dobrú...
Ak si myslíš, že máš v sebe vysoký stupeň vnímania, vizuality a cítiš farby alebo ti to už veľa ľudí povedalo a všimlo si to v tvojich prácach, tak sa venuj grafike a kašli na kódovanie.
Ak si myslíš, že máš veľa logického a analytického myslenia a v podvedomí máš pocit, že možno by si bol lepší v kódovaní, tak sa vykašli na grafiku a kóduj, programuj.
Predpokladám, že si mladý a ešte sa len učíš ako sa veci majú.
Veľa zdaru pri tvorení..
...filip
sa zobud
take html som sa ucila sama ked som mala 9 rokov a nudila som sa, citavala som si maminu knihu..
a viac neviem, ale myslim si ze aj tie modernejsie sa naucis na podobnom principe. ked ti to bude niekto strkat do hlavy tak nic nebudes vediet a este ich budes otravovat.
@tenpatic ja si myslím.. grafiku robím už tých pár rokou .. a som v nej fakt dobrý, dosť ľudí to ocenilo, aj som popredával weby, loga, všeličo, ale kódovať sa potrebujem naučiť.. beriem to ako samozrejmosť keď som grafik.. aspoň HTML. Ale ja si o tom skratka potrebujem ,,Pokecať".. dik