Nechcel som ísť voliť, ale rozhodne nechcem aby vyhrala tá Smerácka sviňa, bývalý komunista čo sa teraz hrá na veľkého kresťana, dúfam že mu na to ľudia neskočia.
Vsetkym harabinovolicom a kotlebovolicom by som odkazal, ze aby ostali doma, pretoze velice vyhlasovali, ze idu vyhrat, ako povedal Harabin, nad liberalizmom a teraz chcu podporit odrazu Sefcovica, aby vyhralo mensie zlo. Akoze myslel som si, ze maju aspon trochu iq, ale ze az takto hlboko klesli, to je na povazenie. Myslim si ale, kto si vie zratat kolko je 2+2, tomu je evidentne jasne, ze Caputova vyhra s prehladom, hoci by harabinovolici a kotlebovolici podporili Sefcovica, pokial bude minimalne takato ucast, aka bola a ti, co podporili Caputovu, jej znovu daju hlas.
Ani jednému, Šefčovič ma neoslovil a Čaputovej som pôvodne chcel dať hlas ale za machinácie s hlasmi, odstupenie Mistríka, témy, ktoré sa prezidenta takmer ani netýkajú.. skôr parlamentu.. a celkové vopred naučené vyjadrenia..
Veľa ľudí volilo práve na základe toho, že videli nejaké preferencie a v podstate ju volili len kvôli tomu aby náhodou nezvolili iného kandidáta.. keď už si človek nevie spraviť vlastný názor tak čo potom... k volebnej účasti sa ani netreba vyjadrovať
no nie som z nich nadšená, najradšej by som nikoho, ale ak mám ísť, tak asi skôr Zuzu, lebo ako figúrka má vystupovanie o kúsok lepšie, v jej strane je viac ľudí z mojej oblasti ako v smere a teda sa to môže týkať aj mňa a Robo ak by bol 12 rokov ústavný sudca, to by už bolo moc, voči obom mám výhrady, že podporujú migrantov, no Šefčovič vďaka kontaktom v EÚ mi príde, že má na to väčší dosah a nechápem zas ako to môže podporiť liberál (liberáli sú obaja, on to len hrá na konzervu), keďže islam práva žien (o ktoré sa mimochodom liberalizmus snaží) chce potláčať, vražda a znásilnenie nie sú podľa nich trestné činy, tak akože nech som vierovyznania akéhokoľvek (jedno či katolík, ateista...) tak ústava inšpirovaná kresťanstvom (čo je naša kultúra) je ďaleko "liberálnejšia" než šaria
Zuzulu. Už to pochopte konečne, že výber do druhého kola nič neznamená. Keby 5 miliónov ľudí napísalo v druhom kole na lístok Zuzula, myslíte, že by to vyhrala caputova alebo sefcovic?
Ak sa dostanem k heroinu a vytrieskam si rozum z hlavy dam to Sefimu, pretoze neviem pouzivat internet a to jeho sranie do huby ma vobec neirituje. Preco po rokoch populizmu, ktore dojebali tuto krajinu dat hlas niekomu, kto vo väcsine ankiet ako jediny dokazal odpoved jasne na otazky ANO/NIE, lebo buzeranti. ked to mozem dat dalsiemu kecalkovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Veľa ľudí volilo práve na základe toho, že videli nejaké preferencie a v podstate ju volili len kvôli tomu aby náhodou nezvolili iného kandidáta.. keď už si človek nevie spraviť vlastný názor tak čo potom... k volebnej účasti sa ani netreba vyjadrovať
...12stupňové svetlé plzenského typu!
On predsa nemôže za to že mu o prezidentských voľbách nikto nepovedal.